• 15

Zmaj od Šipova bez dlake na jeziku o hapšenju, optužbama, a onda je umalo napravio novi skandal!

- Ja sam najjači, mene niko u Šipovu ne može istući, može me samo ubiti - kaže Zmaj od Šipova

  • 15

Ilija Grahovac, poznatiji kao Zmaj od Šipova, je nakon nedavnog hapšenja koje je doživeo progovorio o situaciji u kojoj se našao.

Zmaju se, podsetimo, sudi za napad na osobu koja je nožem ubola njegovu kravu, a to nije jedini proces koji se vodi protiv njega. On tvrdi da nije kriv i da je reč o nameštaljkama.

- Neće više Zmaj biti glup i laprdati! Pokušali su me ubiti, ubiti moju stoku! Sudija koji me zatvorio odgovaraće pred Bogom što mi je medved napao stoku. Do smrti ću tražiti da sud osudi medveda koji mi je pobio nejaku telad - rekao je u svom stilu Zmaj.

- Ja sam Milomiru Mariću skočio na sto i rekao: "Ćuti, sada ja govorim!" Nemoj i ti da me prekidaš da ne bih i tebi skočio na sto - otresito je upozorio Zmaj novinare tokom intervjua.

Ilija Grahovac, Zmaj od Šipova

Zmaj od Šipova, Foto: A. Nalbantjan

Grahovac je u pritvoru banjalučkog zatvora Tunjice započeo štrajk glađu 4. septembra, kada je pritvoren zbog, kako je navedeno, neodazivanja na ročište u Opštinskom sudu Mrkonjić grad, gde mu se sudi za nanošenje lakših telesnih povreda.

- Neće me osuditi, jer iza mene stoji moj advokat Tomić, Bog i moja pamet! Nema tačke 2! Oni su mislili da ću ja ostati u zatvoru i da će raskrčmiti moju imovinu. Neće. Ja sam štrajkovao glađu devet dana, a mogao sam 111 dana. Ja sam najjači, mene niko u Šipovu ne može istući, može me samo ubiti - kaže on.

U jednom trenutku malo je falilo da intervju eskalira u tuču. Jedan prolaznik, znajući za Ilijin kratak fitilj, došao je na vrata šipovačkog kafića i počeo da ga provocira.

- Šta hoće ovaj balavac, on nije bio kad sam ja peške terao goveda u Sarajevo - rekao je Ilija.

(Telegraf.rs/Avaz)

Komentari

  • Igor

    Zasto je on bitan? kao da je on inzenjer nove tehnologije ili arhitekta ili umetnik itd uzas!

  • VX

    Budala na prvi pogled

  • Droco

    Nes nadame čuješ li kaže pjesma ova, niko neće pobijediti Zmaja od Sipovaaaaa

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima