• 45

Bivša ljubavnica Miroslava Ilića iznela nove detalje iz suđenja sa pevačem koji će iznenaditi sve

Mirjana već godinama pokušava da dokaže da je folker otac njenog deteta

  • 45

Mirjana Antonović već godina sudskim putem pokušava da dokaže da je Miroslav Ilić otac njenog sina Devina, a sada je iznela nove detalje u javnost.

- Dragi moji prijatelji, nećete verovati šta se sve odigrava! Devin i ja smo se spremili za put u Srbiju na ročište protiv Miroslava, zakazano za 15. oktobar. U zadnji čas smo saznali da je suđenje ponovo odloženo. Razlog? Sudija dobila promociju i prebačena je na apelacioni sud - navela je ona, pa je nastavila:

- Trenutno slučaj nema sudiju. Nisu mom advokatu ni javili, sasvim slučajno je saznao.

Mirjana se ovde nije zaustavila.

- Koliko god je Devin želeo da se sve završi na srpskom sudu, ipak će morati da traži pomoć na međunarodnom - dodala je Antonovićeva, dok celo njeno obraćanje javnosti prenosimo u nastavku.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • pravo

    bila je mlada i prelepa i Miroslav joj je ko zna sta obecavao. na zenu i decu je zaboravi. i to mu nije jedini slucaj. zene,podrzavajte druge zene ,da dobiju njihova prava,da im prizna dete i sve muke kroz koje je prosla bez oca deteta. tako muskarci neodgovorno ne mogu da se ponasaju. samo napred,uz tebe smo lepotice,oderi mu kozu sa ledja,za sve ostavljene zene...

  • Ilova RS

    Pametna žena. Treba to goniti do kraja. Sad je očigledno da tu nešto ima.inače nebi Miroslav na sve načine izbjegavao ročišta.nekad sam cijenio i gotivio Miroslava, ali sad vidim kolika je nula od čovjeka.bez karaktera.budi čovjek pa uradi dnk,i stavi tačku na to

  • Mica

    Je li ovo Iliceva zena pise kao on nije Zna on da jeste.......

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima