≫ 

Glumica koju su svi obožavali, udala se u Indiji, sinu dala neobično ime, a evo čime se danas bavi

- Otišla sam iz zemlje zato što više nisam bila srećna i nije me ispunjavao glumački poziv - rekla je ona

  • 12
Marija Jaksic Printskrin: Youtube

Marija Jakšić ostala je upamćena po mnogobrojnim ulogama u domaćim serijama, filmovima, kvizovima. Međutim, to joj nije bilo dovoljno za srećan i ispunjen život, te je odlučila da ga promeni iz korena i ode u Indiju.

- Otišla sam iz zemlje zato što više nisam bila srećna i nije me ispunjavao glumački poziv. U međuvremenu sam se, pre četiri godine, udala za Markusa Venigera, svetski poznatog učitelja joge, s kojim sada držim časove te drevne metode samorazvoja. Pre četiri meseca smo dobili sina kome smo dali ime Tesla jer se oboje divimo Nikoli Tesli - rekla je Marija, a zbog prirode novog posla stalno menja adresu.

Marija Jaksic Marija Jakšić, Foto: Facebook/Marija Jakšić

Marija je jednom prilikom ispričala kako je izgledala njena trudnoća, ali i otvoreno o spoznajama o svom telu koje je doživela tokom tog perioda.

- Tokom trudnoće je bilo najinteresantnije suočavanje sa sobom. Tada sam mogla da vidim sve svoje slabosti i stalno sam bila u situaciji da dodirujem sopstvene limite. Bilo je to veoma interesantno. Međutim, postoji taj rolerkoster emocija zbog hormonskih valova koji nas žene zapljuskuju tokom trudnoće i kasnije, dok dojimo. Najveća je radost imati dete. Imam 38 godina i mnogo sam srećna što sam postala majka mirnom, a opet aktivnom i jako nasmejanom dečaku kakav je Tesla - rekla je Marija.

Podsetimo, nakon što je završila glumu na akademiji "BK" u klasi Radeta Markovića bila je odlučna da gradi veliku karijeru. Posle nekoliko meseci dobija prvi angažman u filmu "Mala noćna muzika" gde je tumačila Vesnu, potom u "Kordonu", a onda su usledili i "Mi nismo Anđeli 2".

Marija Jakšić Marija Jakšić, Printskrin: Youtube/MILOVAN PETROVIC

Tek tri godine nakon što je ostvarila ove uloge 2003. godine dobija aganžman u seriji "Mješoviti brak" gde tumači ulogu Olje, ljubavnice prijatelja Mime Karadžića. Takođe, učestvovala je i u rijaliti programu "Farma".

Usled velike popularnosti, sledi fotografisanje za srpsko izdanje magazina "Playboy", a potpuno naga na naslovnici pozira Marija. Muškarci na ulicama su ludeli za njom, a ona je svoj ljubavni život uvek vešto krila od javnosti.

Pre 11 godina je otišla iz Srbije, i tada niko nije znao gde je i šta radi. Međutim, život je promenila iz korena. Udala se u Indiji, rodila sina kome je dala ime po najpoznatijem srpskom naučniku - Tesla, i bavi se poslom koji nema nikave veze sa glumom.

Marija Jaksic Marija Jakšić, Foto: Facebook/Marija Jakšić

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brana

    6. oktobar 2019 | 14:09

    Dali su ime sinu po Tesli!?Gospođo,Tesla se zvao Nikola.Sekta u koju si usla te ocigledno nece napraviti inteligentnijom,mozda malo gipkijom i to je sve.

  • Jaa

    6. oktobar 2019 | 14:20

    Ko jos veruje da joga donosi mir i srecu? Djavolja posla, to vernici ne praktikuju i znaju da je laž. A sto se tice doticne,boli me uvo za njen zivot i Indiju...

  • Pepe

    6. oktobar 2019 | 13:58

    Srećan ti put u sektu, a ovim javljanjem se verovatno spremaš da dođeš u Srbiju i malo se ovajdiš o naivne koji veruju da sreća dolazi sa jogom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA