• 28

Mia Borisavljević progovorila o svom suprugu, a onda prokomentarisala pevanje Lune Đogani

- Ja Lunu znam još kao devojčicu, kada je imala 11 godina, ja ne mogu da ostanem ni gluva ni nema na to što se dešava - rekla je Mia

  • 28

Popularni par Mia Borisavljević i Bojan Grujić važe za jedan od najlepših parova sa domaće estradne scene, a pevačica otkriva detalje njihovog odnosa budući da su oni ujedno i poslovni partneri.

- Bojan je u sebi oduvek imao talenat, a sada se pronašao u tome u potpunosti. Ja ne bih radila sa njim da je to bilo bezveze, rekla bih "ajde da se nas dvoje ne blamiramo" ni ti ni ja, mi lepo pričamo. I veoma smo kreativni. Nije nam tenzija u kući, jer mi i radimo i živimo zajedno, eto, to nam je kao neka igra - ispričala je Mia u emisiji "Premijera".

- Ja nikada nisam bila zaljubljive prirode. Ja sam analitična osoba i veoma teška i uvek sam tražila šta tu ne valja kada mi se neko sviđa. U Bojana sam zaljubljena, tu nije bilo analize - priznala je pevačica.

Bojan Grujic, Mia Borisavljevic

Mia i Bojan, Foto: ATA Images

Mia je prokomentarisala i Lunu Đogani koja je odnedavno uplovila u muzičke vode i započela svoju pevačku karijeru.

- Ja Lunu znam još kao devojčicu, kada je imala 11 godina, ja ne mogu da ostanem ni gluva ni nema na to što se dešava. A što se tiče karijere, ja joj želim uspeha, a publika će prepoznati ko je tu pevač, a ko nije. Vidim da su se tu neki stariji pevači bunili. Ja se ne osećam ugroženo. Čovek sam sebe može da ugrozi ako ne napreduje. To je oduvek bilo - zaključila je pevačica koja nema problema s mlađim koleginicama.

Marko Miljković, Luna Đogani, Sikter 52

Luna, Foto: ATA Images

Video: Luna otpevala čuveni Karleušin hit i podigla publiku u Makedoniji

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Mila

    Nista od emisije, ako se ne spomene Kija ! Bravo carice!!!

  • cccc

    @Da, peva @Lol A zanima me da li postoji neka pevacica od koje Kija ne peva bolje? Ne postoji, jel da? Kija peva najbolje na estradi jel tako?

  • Kija

    Lunaaaa🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤡🤡🤡

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima