≫ 

Drama na nebu! Ptica uletela u motor aviona, bivša učesnica "Zvezda Granda" evakuisana

- - Sve to desilo se još pre godinu dana.Tačno je da se to desilo, jeste bila panična situacija i nije bilo ni malo prijatno - rekla je Jadranka Barjaktarović

  • 3

Avion u kojem bila i Jadranka Barjaktarović, 20 minuta nakon poletanja iz Ciriha morao je hitno da se vrati nazad na pistu sa koje je krenuo. Naime, u vazduhu je u motor uletela ptica, koja je prouzrokovala krčanje. Pilot je odmah promenio pravac, a putnici su se uspaničili, piše "Kurir".

Jadranka je u razgovoru za naš portal potvrdila da se ova situacija desila.

Jadranka Barjaktarović Jadranka Barjaktarović, Foto: Nikola Tomić

- Sve to desilo se još pre godinu dana.Tačno je da se to desilo, jeste bila panična situacija i nije bilo ni malo prijatno, ali dešava se sve to. Avion je morao prinudno da sleti na prvi najbliži aerodrom i sećam se da smo imali problem sa presedanjem. Morali smo dugo da čekamo let, jer iz tog mesta nije imala direktna linija - rekla je Jadranka za TelegraJetSet.

Podsetimo, pre nekoliko dana je privatni avion u kojem su se nalazili čelnici Sakramento Kingsa pogodila munja. Avion je leteo iz Indije ka Londonu, a u njemu su se nalazili Vlade Divac i Peđa Stojaković.

Srećom, sve je prošlo u redu, avion je mirno sleteo i Kingsi su se potom zaputili za SAD.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA