Sloba potkačio Marka: Biće žestoko između bivšeg i sadašnjeg dečka Lune Đogani

Slobodan je prokomentarisao novi biznis Marka Miljkovića

  • 58
Marko Miljkovic, Slobodan Sloba Radanovic Foto: ATA Images, Nikola Tomić

Dečko Lune Đogani, Marko Miljković, nedavno je pokrenuo novi biznis i bacio se u svet dizajna, a ovaj njegov posao prokomentarisao je Slobodan Radanović, koji je inače Lunin bivši dečko.

Sloba je rekao da mu se ne sviđa naziv brenda iz kojeg od pre nekoliko dana stoji Miljković, te da to nije sfera njegovog interesovanja.

- Ne sviđa mi se naziv brenda. Ne bih nosio - objasnio je pevač za IDJTV.

- Ja sam, što se tiče toga, vrlo kreativan. Napravio bih nešto drugačije, što bi ljudi nosili. Nemam vremena trenutno za to, ali ni ne vidim sebe u tome. Vidim sebe kao pevača. Ne mogu biti sve, i kreator i pevač. Radiš ono što najbolje umeš, ja sam pristalica toga. Ako imaš neki hobi pored toga, što da ne, ali ja se trenutno ne vidim u tome, stvarno - objasnio je Radanović.

Marko Miljković, Luna Đogani, Sikter 52, Anabela Atijas Marko Miljković na promociji svog brenda sa Anabelom i Lunom/Foto: ATA Images

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darko

    8. oktobar 2019 | 23:32

    Bravo Slobo. Tvoj brend je mnogo originalniji i kreativniji i glasi: joj joj o jooooj o joj joj jooooj a jooooooooooooj . Parodija na taj tvoj brend na društvenim mrežama kolko hoćeš. Čitava sprdnja. Predlažem Marku da ga naštampa na svojim majicama. Bio bi hit. Marko voli da se sprda a ti si dobar štof za sprdnju. Samo sumnjam da Marko s tobom uopšte želi da se bakće. Nije on ti. On nikada ne bi sebi nabavio ni auto koji ti voziš, kao što si to ti uradio. Šmekeru u pokušaju.

  • Branko

    8. oktobar 2019 | 19:24

    Joj Slobice najbolje je da cutis i samo pevas

  • Putin R.S

    8. oktobar 2019 | 19:37

    Ne smes da nosis, a ne "ne bih nosio". Nesmes zog Kijice jer znas da ce ti oci iskopati pi...ce

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA