• 3

Uhvatili smo Kevina Spejsija i Evana u povratku iz šopinga, osmeh sa lica nisu skidali

Na naše pitanje kako su i kako im se dopada Beograd odgovorili su osmehom

  • 3

Jedan od najvećih holivudskih glumaca Kevin Spejsi (60) trenutno boravi u Beogradu, kako je već poznato, a danas je iskoristio sunčano vreme za šetnju gradom u pratnji svog menadžera Evana Lovenstina (45), za kojeg se spekuliše da mu je i partner. 

Čuveni glumac juče je na oduševljenje mnogih nenajavljeno ušao u Narodno pozorište i odgledao deo probe za predstavu "San letnje noći projekat Šekspir", po delu Vilijama Šekspira, u režiji Kokana Mladenovića, čijoj premijeri bi trebalo večeras i da prisustvuje. Nakon što ga je ekipa našeg portala oko 13 časova uhvatila kako izlazi iz beogradskog hotela u kojem je odseo, dočekali smo Spejsija i Evana i prilikom vraćanja u hotel.

Kevin Spejsi, Kevin Spacey

Kevin Spejsi sa menadžerom Evanom pri izlasku iz hotela u Beogradu/Foto: Nikola Tomić

Čini se da su dan u centru Beograda, osim za šetnju, iskoristili i za šoping, a na naše pitanje kako su i kako im se sviđa Beograd nisu želeli da daju odgovor, ali osmeh sa lica nisu skidali.

Snimak pogledajte na početku teksta.

Podsetimo, oskarovac je u Beograd došao u strogoj tajnosti, a u prestonici boravi zbog snimanja novog projekta. Još nije poznato o kojem se projektu radi.

(D. Janković, B. Bajić)

Komentari

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima