Napumpane cice se "izduvale": Ove poznate ličnosti su izvadile silikone

- Mnogo je lepše kad si prirodan...prirodni nokti, prirodna kosa, prirodne grudi...sve prirodno - rekla je Tina Ivanović

  • 10

Pevačica Tina Ivanović odlučila se na drastično promenu i da povrati svoj prirodni izgled. Ona je, kao što je poznato, izvadila silikone iz grudi. U emisiji "Press pretres" Tina je izjavila da je srećna što sada izgleda prirodno.

- Estetske intervencije na telu više ne. Bila sam onda mlada i luda, sad sam samo luda (smeh). Moram da kažem da nemam više implante, sad sam prirodna. Mnogo je lepše kad si prirodan...prirodni nokti, prirodna kosa, prirodne grudi...sve prirodno - rekla je Tina.

Zvezde Granda, Grand specijal, Tina Ivanović Tina Ivanović Foto: Telegraf

Nije samo Tina izvadila silikone, takvih poznatih ličnosti ima na pretek. Tijana Đuričić, poznatija pod nadimkom kraljica silikona, izvadila je implante iz svog tela i promenila lični opis.

Tijana Đuričić, silikonska kraljica TIjana Đuričić.Printskrin: TV Pink

Podsetimo, Tijana je imala ogromne silikone u grudima i usnama, a nosila je i izrazito plava sočiva, pa je svojim izgledom privlačila pažnju gde god da se pojavi.

Silikonska kraljica Tijana Đuričić Tijana Đuričić Foto: Facebook/ Tijana Đuričić

U međuvremenu, kraljica silikona je rešila da izvadi implante i da izgleda prirodnije, a promenila je čak i boju kose, pa je mnogi u prvi mah čak nisu ni prepoznali.

Tijana Đuričić Tijana je povratila prirodni izgled Printskrin: Facebook

Tamara Đurić je takođe vadila silikone. Doduše, ne iz grudi, već iz usana. Takođe, tim vrhunskih hirurga odstranio joj je filere koji su joj ostali u zadnjici, zbog kojih je imla ozbiljne probleme, a ujedno je odlučila da izvadi i silikone iz grudi.

- Otišla sam da vratim prirodan izgled. Hvala bogu, pa imam šta da vratim, a da budem lepa. Iskrena da budem, bilo mi je više muka i jezivo smešno da gledam devojke koje su sve iste, a razlikuju se samo po tome kojoj je šta zapalo od seljačke genetike. Kod nekih debeli listovi i zglobovi dobijeni od folklora, kod drugih podbradak, a kod one treće grupe, nos kao sekač za burek. Sve to upakujte u sliku o njima uz primese sintetike i ostalih jeftinih materijala koji nakon znojenja otpuštaju miris njihovog rodnog kraja - rekla je Tamara svojevremeno za Alo.

Ulazak u zadrugu 3, Tamara Djuric Tamara Đurić sada Foto: Nikola Tomić

Aleksandra Subotić je tokom ove godine smanjila svoje grudi u jednoj beogradskoj klinici.

- Iskreno, bila sam skroz opuštena, bila sam u bioskopu, ali nisam mogla da zaspim do četiri ujutru i hvata me trema sada... Zato što sam prvi put uradila nepromišljeno - nisam razmišljala, nekako je bilo pošto-poto samo to da uradim. Nisam razmišljala ni o zdravlju, bolela me je kičma, smatram da je to previše i ne priliči mi. Ne sviđa mi se, smatram da su grudi degutantne - rekla je Aleksandra pre operacije.

Aleksandra Subotić Aleksandra Subotić Foto: Nikola Tomić

Operacija je protekla u najboljem redu, a Aleksandra je zadovoljna rezultatima.

Aleksandra Subotić Aleksandra posle smanjenja grudi Printskrin: Instagram/sandrasuboticss

VIDEO: Luna pre operacije: "Došla sam po kruškice"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • XXL

    9. oktobar 2019 | 17:15

    Postoji li u Srbiji samo jedna jedina zenska osoba u javnosti da je normalna i da nije stavljala silikone i duvala usne, zatezala dupe,mijenjala facu????????????Porno drzava :))))))))

  • Čiča

    9. oktobar 2019 | 18:58

    Ugraditi balone. Umesto bradavica ventil. Pa pumpaj po volji.

  • xx

    9. oktobar 2019 | 15:51

    Pa sve ove su vadile jer su preterale. Treba biti umeren. Na primer Luna nece imati potrebu da ih vadi jer nije preterala pa ih preduvala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA