≫ 

Otišli su Filip i Stefan, a Brena jedva čeka da se i Viktor iseli: Došlo je vreme da brinem za sebe!

- Želim da se posvetim svom zdravlju i društvenom životu. Želim da idem na duga putovanja i da prestanem da radim - objašnjava folk zvezda

  • 1
Lepa Brena, Retoran Tri Tačke Foto: Nikola Tomić

Lepa Brena (58) decenijama sa suprugom Bobom Živojinovićem (56) živi u vili na Bežanijskoj kosi, a donedavno su u istoj živeli njegov sin Filip, te zajednička deca Stefan i Viktor.

Jedini koji je ostao sa njima je Viktor, pošto se Filip preselio prvo u stan Aleksandre Prijović, a potom u vilu koju su zajedno pazarili.

Stefan je pronašao stan, pa je i on otišao, a Brena sada priznaje da jedva čeka da se i Viktor osamostali.

- Ne plašim se da ostanem sama sa Bobom jer je to nešto što želimo. Često sam govorila da je normalno da deca odu što pre od roditelja i da se osamostale. Tada odnos s decom bude mnogo bolji, zdraviji i sa više poštovanja. Ne želim da ih gušim, a i došlo je vreme da Boba i ja napokon imamo vreme za sebe. Odgovara mi što više nisam toliko posvećena deci - priznaje Brena.

Dolazak na aerodrom, Lepa Brena Viktor i Brena, Foto: ATA Images

Kako kaže, došlo je vreme da se posveti sebi.

Tako je, došlo je vreme da brinem samo za sebe. Želim da se posvetim svom zdravlju i društvenom životu. Želim da idem na duga putovanja i da prestanem da radim - objašnjava folk zvezda.

Ona priznaje i da nije imala problem sa tim da decu posavetuje da mogu da se obrate stručnom licu, ako sa njom ili Bobom ne mogu da podele neke stvari.

- Od malih nogu naučila sam ih da se obrate meni ili tati za svaki problem koji imaju. Uvek sam tu da im pomognem i da ih saslušam. Čak sam im govorila da potraže stručnu pomoć ako ne mogu da pričaju. Mi smo tokom njihovog odrastanja razgovarali o svemu, i o školi, devojkama, novcu... U našem domu nijedna tema nije tabu - objasnila je Brena.

Stefan, Filip Živojinović, Lepa Brena, Aleksandra Prijović, Retoran Tri Tačke Stefan, Aleksandra, Lepa Brena i Filip Živojinovićm Foto: Nikola Tomić

Inače, pevačica je otkrila i da joj Boba dozvoljava da popije samo jednu čašu vina, jer sve preko toga ume da bude problematično.

- Tu nisam za primer. Boba mi dozvoljava samo čašu vinu jer zna da ću nešto zabrljati ako popijem više. Drži me dalje i od kuhinje i čaše - zaključila je Brena za Vip.

VIDEO: Šta Stefan misli o Kiji i Luni, koja mu je draža - Milica Pavlović ili Mladenovićka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA