• 11

Snažna poruka Verice Rakočević sa odmora: "Kad nisam imala za paklu cigara, družila sam se sa..."

- Valjda kosmos vraća sve, zato pazite šta izgovarate, mislite i želite. Drugima i sebi - napisala je kreatorka

  • 11
Gloria Summer Party odrzana u Hotel Square Nine. Glorija

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević/Foto: ATA Images

Verica Rakočević (71) i njen mlađi suprug Veljko Kuzmančević već neko vreme uživaju u odmoru u Meksiku, odakle modna kreatorka redovno objavljuje slike i snimke na društvenim mrežama. 

Poznato je da je naša najpoznatija dizajnerka u sjajnoj formi, iako u osmoj deceniji, što je još jednom pokazala skinuvši se u bikini.

Osim što odmor maksimalno koriste, na ovoj dalekoj destinaciji Verica i Veljko suočili su se sa nekoliko oluja, ali ništa ih nije sprečilo da uživaju punim plućima.

- Posle sunca kiša i opet sunce. Kao i u životu, samo što to neki ljudi ne shvataju. Ljubomorni na tuđe sunce, drže kišu duže nego što bi trajala. Kada nisam imala za paklu cigara, družila sam se sa ženom koja ima milione. Radovala sam se svakom trenutku njene sreće, putovanja, šopinga. Valjda kosmos vraća sve, zato pazite šta izgovarate, mislite i želite. Drugima i sebi. Pozdrav iz kišnog Holboxa, sutra će sunce - poručila je Verica.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Verica Rakocevic (@verica.rakocevic) on

Osim oluje, na plaži su neleteli na kameleona, koji im je pravio društvo svakodnevno, budući da ga je Verica u nekom komentu nazvala "komšijom". Svvakako, sve je najviše privukla kreatorkina fotografija iz bazena na kojoj sve izgleda savršeno.

Evo i kako je izgledala oluja:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Verica Rakocevic (@verica.rakocevic) on

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Sebastiana Kurtz

    A mogla si nekog boljeg frajera

  • MK

    Al se ova pro.... va, od plastike ne može normalno da se nasmeje a što pametuje da postaje smešna, "kad nisam imala za cigare" ha ha.

  • DonKihot

    Oni su extra tipovi! 👍🎶💕🎶

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima