• 24

Za ovim zvezdama Granda su ludele žene, i danas su dobri frajeri, a oženili su prave lepotice

Pre nekoliko godina bili su pravi zavodnici, dok su danas u srećnim brakovima

  • 24

Učesnici najvećeg muzičkog takmičenja Zvezde Granda postali su jako popularni među devojkama i ženama kada su se pojavili na našoj muzičkoj sceni. Mnogi su i dan danas veliki zavodnici, ali su svi u srećnim brakovima, dok se za njihove supruge slobodno može reći da su prave seks-bombe.

Darko Lazić

Pevač Darko Lazić pobednik je Zvezda Granda. Od samog starta postao je miljenik žena, ali njegovo srce pripada samo jednoj. Reč je o njegovoj verenici Marini Gagić sa kojom je nedavno dobio sina Alekseja. Mnogi kažu da su Darko i Marina jedan od lepših parova na našoj estradi.

Darko Lazic

Darko Lazić sa suprugom Marinom, Foto: ATA Images

Darko Filipović

Darko Filipović učestvovao je u prvoj sezoni Zvezda Granda. Kada se pojavio 2003. godine imao je look zavodnika. Pričalo se da je uz to bio miljenik žena, onih koje su pratile ovo takmičenje, ali i mnogih koleginica koje su pokušale da osvoje njegovo srce. Ipak je to uspelo samo jednoj ženi. Darko se oženio 2011. godine svojom izabranicom Jasminom, sa kojom ima ćerkicu Nastiju, dok mnogi komentarišu da je njegova žena prava seks-bomba.

Darko Filipović

Darko Filipović sa suprugom Jasminom, Foto: Nikola Tomić

Stevan Anđelković

Stevan Anđelković, kao najmlađi takmičar Zvezda Granda, u to vreme bio je omiljeni među devojčicama. Ali on je svoje srce predao samo jednoj. Steva je sudbonosno "da" izgovorio pre godinu dana svojoj izabranici Nataši Ivković, za koju mnogi kažu da ima nestvarnu lepotu.

Stevan i Nataša Anđelković

Stavan Anđelković sa suprugom Natašom, Foto: A. Nalbantjan

Ljubomir Perućica

Ljubomir Perućica je, kako mnoge dame kažu, najveći zavodnik među zvezdama Granda. Iako se spekulisalo da je bio u vezi sa mnogim koleginicama, on je ipak oženio voditeljku "Hepi" televizije, Katarinu Kolozeus.

Katarina Kolozeus, Ljubomir Perućica

Ljuba Perućica sa suprugom Katarinom, Foto: Nikola Tomić

Milan Dinčić Dinča

Za Milanom Dinčićem Dinčom zbog stajlinga i šarma, kada se pojavio na sceni pre deset godina, ludele su devojke. Milan je pre godinu dana dobio sina Vukana, dok je sudbonosno "da" izgovorio svojoj verenici, a danas supruzi,  novinarki Jeleni Sekulović. Za Milana i Jelenu mnogu kažu da su skladan par na našoj estradi.

Dinča i Jelena Sekulović

Milan Dinčić Dinča sa suprugom Jelenom, Foto: ATAimages

Nemanja Stevanović

Nemanja Stevanović je u svojoj grupi Zvezda Granda bio najveći zavodnik. Od samog starta, na snimanja je dolazio u odelima, a kako su tada pričale pripadnice lepšeg pola, sve su padale na njegovu eleganciju. Imao je dve javne veze, a onda je stupio u brak sa manekenkom Jelenom Filipović. Nemanja je danas u srećnom braku sa Jelenom, sa kojom ima ćerkicu Mašu.

Nemanja Stevanović

Nemanja Stevanović sa suprugom Jelenom, Foto: Nikola Tomić

Saša Kapor

Saša Kapor je sreću u ljubavi našao sa koleginicom Nikolinom Kovač, iako su mnoge devojčice ludele za njim. Saša i Nikolina su već nekoliko godina u braku, imaju sina Nikolaja, a uskoro će postati i roditelji devojčice s obzirom da Nikolina broji sitno do porođaja. Saša i Nikolina su uvek usklađeni, pa se za njih slobodno može reći da su najstilizovaniji par na našoj estradi.

Izbor za Mis Srbije, Nikolina Kovač, Saša Kapor

Saša Kapor sa suprugom Nikolinom Kovač, Foto: Nikola Tomic

Petar Mitić

Kao i Saši Kaporu, i Petru Mitiću pošlo je za rukom da osvoji srce koleginice Ivane Pavkov, sa kojom je već dve godine u srećnom braku. Pepi i Ivana upoznali su se u takmičenju Zvezde Granda i tada su se rodile emocije. Ponosni su roditelji sina Vujadina.

Petar Mitić, Ivana Pavković

Petar Mitić sa suprugom Ivanom, Foto: Nikola Tomić

Video: Poslednji iz ekipe momaka koji je nedavno stao na ludi kamen je Ljubomir Perućica

(Marko Pantić)

Komentari

  • Marko

    Da mi je znati koja to danas ludi za Darkom Lazicem?!!

  • Miki rubiroza

    Kakva plejada čobana.....

  • DadoBL

    Darko frajer 🤣🤣🤣🤣 dobro ste me nasmejali, izgleda kao kit koji se nasukao na obalu....

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima