• 7

Ana Stanić otkrila da 20 godina na nastupima nosi isti donji veš

- Fascinantno je da su čitave! - kaže Ana

  • 7
Gloria Summer Party odrzana u Hotel Square Nine. Glorija

Ana Stanić, Foto: ATA Images

Javne ličnosti neretko imaju svoje rituale pred koncerte, predstave, utakmice..., a imaju i "srećne predmete" koje nose sa sobom - ili na sebi - pred važne događaje.

Međutim, od svega do sada poznatog, što poznati nose za sreću, Ana Stanić (43) definitivno je najzanimljivija, pošto je priznala da već 20 godina na nastupima nosi isti donji veš.

- Preko 20 godina, ali ih nosim samo na koncertima. Fascinantno je da su čitave! Crvene su, sa srcem - rekla je šarmantna Ana kroz smeh, za Alo.

Podsetimo, Ana uveliko sprema koncert koji će održati 23. oktobra u Kulturnom centru "Vlada Divljan". Sa njom na sceni, pored njenog benda, naći će se i gosti iznenađenja - Simfonijski orkestar i još mnogo drugih iznenađenja.

Ana Stanić

Ana Stanić, Foto: Instagram/ana1stanic

Ono što je zanimljivo jeste to da će Ana na koncertu otpevati samo jednu pesmu Mobi Dika.

- Biće jedna "Nostalgija", to sam sad sam za vas otkrila ekskluzivno. Znaš šta je zanimljivo? Ja nju sviram na svojim nastupima sa svojim bendom. Ali ovog puta smo odlučili, ne znam da li se sećaš onog uvoda sa nekim tamo violinama, koje su doduše bile sve sa sintisajzera tada... To će sada svirati sinfonijski orkestar. Ona će zvučati fantastično - rekla je Ana za Telegraf JETSET.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Čiča

    Koliko imaš nastupa mogu ti trajati ceo život.

  • Johan

    Ja mislim da uopste nenosi gace jedino ako ide jednom godisnje na nastup pa da ih opere 20 puta ili ih nepere uopste samo prevrce

  • Mobi dick

    Jel ih pere?

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima