≫ 

Tozovac operisao glasne žice

- Naravno da ću moći da pevam. Evo, dogovaram se o nastupu za Novu godinu. Pevaću u Zemunu u jednom lokalu - pohvalio se pevač

  • 0
Melos estrada, Predrag Živković Tozovac Foto: Telegraf

Predrag Živković Tozovac (83) operisan je pre manje od mesec dana i sada se uspešno oporavlja.

Tozovac vreme provodi u porodičnom domu sa suprugom koja se ne odvaja se od njega. Međutim, Tozovac već planira nastupe.

- Jeste, tačna vam je informacija, operisao sam glasne žice. To je bilo pre nekih mesec dana. Ne bih da čitaoce opterećujem time. Dobro se osećam, oporavljam se, uživam i ugađaju mi - kaže pevač kroz smeh, ali promuklim glasom.

Na pitanje kad će ponovo moći da zapeva, Tozovac kaže - uskoro.

Predrag Živković Tozovac Predrag Živković Tozovac , Foto: Marko Jovanović

- Naravno da ću moći da pevam. Evo, dogovaram se o nastupu za Novu godinu. Pevaću u Zemunu u jednom lokalu - pohvalio se pevač.

Inače, on je prošle godine rekao da dugo nije nastupao u najluđoj noći, a govorio je i o koncertu.

- Prvo moram u isto vreme kad se rodi misao, da misao proveri moje zdravlje i mentalno i fizičko. I to moje vodolijsko raspoloženje - da li ću se ja veseliti pre, za vreme i posle koncerta, to je moj motiv. Što se tiče pevanja, mogao bih i sada da pevam dva, tri sata. Ja malo pevam, malo pričam, malo šarmiram, malo publika peva i onda lako napravim žurku od nekoliko sati iliti, srpski rečeno, zabavu. Tako da - mogao bih - kazao je tada, a prenosi Kurir.

VIDEO: Legendarni Tozovac o Novaku: Uspeo je zahvaljujući i svojim roditeljima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA