Luna i Marko proslavili 9 meseci veze daleko od svih, a uskoro putuju u najromantičniji grad

Đoganijeva je otkrila i gde će se njih dvoje zaputiti kako bi obeležili devet meseci ljubavi

  • 49
Luna Đogani, Marko Miljković Luna i Marko/Printskrin: Instagram/luna_djogani

Luna Đogani i Marko Miljković proslavili su 15. oktobra devet meseci veze, koju su započeli još u Zadruzi 2 u kojoj su oboje učestvovali.

Nakon što je Luna nedavno svom dečku priredila rođendansko iznenađenje, njih dvoje su nastavili punim plućima da uživaju u vezi i zajedničkim momentima kojih ima puno s obzirom an to da su nerazdvojni, te su tako na romantičan način sinoć obeležili devet meseci ljubavi.

Luna i Marko su veče proveli mirno, u bioskopu, odakle je ona objavila nekoliko slika, kao što to uvek i čini i redovno o svemu obaveštava fanove.

Luna Đogani, Marko Miljković Luna i Marko u bioskopu/Printskrin: Instagram/luna_djogani

- Srećno nam devet meseci - napisala je Luna, a potom je otkrila i da će se njih dvoje povodom proslave ovog datuma uputiti i na zajedničko putovanje, i to ni manje ni više nego u najromantičniji grad - Pariz.

Luna Đogani, Marko Miljković Uskoro će zaljubljeni par otići u Pariz/Printskrin: Instagram/luna_djogani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tina

    15. oktobar 2019 | 14:02

    Nije jih spojijo rijaliti njih je spojila sudbina i predivni su i želim jim svu sreću ovog sveta. Zašto bi nekom zavidili ljubav i sreću?!?

  • Jkl

    15. oktobar 2019 | 14:15

    Lazovi ,odvratno.Stolicarka i serpa,kakav spoj inteligencije.Ostanite zauvek zajedno!!! Samo se sklonite vise iz javnog zivota i oslobodite narod od vasih gluparija,lazarija i foliranja.

  • cccccccccc

    15. oktobar 2019 | 16:50

    Nije žvaka za seljaka , koji Pariz ........... Idite u brus , obradjujte zemlju , pecite papriku , mada ova nimfomanka nema u polju stolicu , ne znam kako ce bez nje , ali u poljskom wc ce se bolje snaci😃😃

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA