≫ 

"Pucao je na Šljuku, a Tanja je dobila metak u čelo..." Priča o najtužnijoj pesmi srpske rep scene

- Umrla je iste noći u najgorim mukama, umrla je mojoj sestri na rukama - reči su pesme

  • 13
Vladimir Ilić Ila

Vladimir Ilić Ila, Printskrin: Youtube/Emisija Premijera

Poznati reper Vladimir Ilić Ila govorio je o devojci kojoj je posvećen jedan od najvećih hitova grupe Šaila. Reč je o čuvenoj pesmi "Istina", koja je potresnim tekstom svojevremeno rasplakala Srbiju.

Pričalo se kako reči pesme govore o istinitom događaju , a reper je otkrio detalje, kako je njegova drugarica Tijana Nikolić tragično izgubila život na rukama njegove sestre.

- Ponosan sam na tu pesmu. Tatjana Nikolić, najbolja drugarica moje sestre, poginula je 1994. godine, sa 20 godina, u kafiću na Zvezdari. Ona i moja sestra su sedele tamo, gde je bio Šljuka (Sredoje Šljukić) sa prijateljem. Došao je pokojni Bane Grebenarević da ubije Šljuku. Krenuo je da puca, Tanja je skočila i dobila metak u čelo. Svi su pobegli, a moja sestra je stavila u kola i odvela u Urgentni. Tanja je imala tri brata, rano je ostala bez roditelja. Tragična priča - rekao je Ila za Kurir.

Pesmu "Istina", drupe Šaila poslušajte ispod:

Video: Da pukne srce: Gruova majka grli krst i plače

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana Ilic

    18. oktobar 2019 | 18:03

    Tatija Nikolic pokojna devojka mog brata repera Ilica(sina pokojnog Minimaxa) je otisla tog dana samnom da se upisemo u teretanu. Sele smo za sto da popijemo sok i popunimo upisni formular za clanarinu i gym. Ni odkuda neki krimimalac se pojavio na vratima i zapucao u vazduh verovatno da iplasi nekog drugog kriminalca koji se tu nasao. Verovatno je bio uduvan ne sluteci da njegov metak moze da se odbije o plafon i ubije nevinu devojku(buduceg advokata koja je zavrsila Pravno Birotehnicku skolu)koja se tu nasla u pogresno vreme ne znajuci kako ce se njen zivot tuzno zavrsiti. Braca su je molili da dodje kod njih da zivi u inostranstvo gde svo troje uspesno zive i rade od samog pocetka 90tih godina. Medjutim odlucila je da ipak ostane u Beogradu samo zato sto je punim srcem volela mog brata Ilica. Moj brat je nikada prezaliti nece a ja se osecam kriva sto sam je pozvala da krene sammom da se zajedno upise u gym. Braca su mi utesno rekla bar je umrla na rukama naj bolje drugarice iz detinjstva , srcem puno ljubavi za mojim bratom koga je mmogo volela. Njena braca su nasi poznati Srbi koji pomazu nasu Srpsku zajednicu i salju pomoc raznim humanitarnim projektima u njeno ime.

  • Maja Dakic

    18. oktobar 2019 | 19:25

    Otisla je zauvek nasa najljbolja devojka iz grada i ostavila celu naciju u suzama i vecnom bolu. Od njene smrti vise ni Beograd nije vise ono sto je nekad bio, zato sam i ja otisla iz njega zauvek.

  • Dragomir Andjelkovic

    18. oktobar 2019 | 19:15

    Kakva pesma, najezio sam se. Znao sam Tanjicu. Bila je ugled i primer za sve nas u kraju. Najbolji ucenik i predsednik skole. Mnogo ga je volela a kako iz pesme vidim i on nju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA