≫ 

Ivan odbrusio bivšem saradniku iz "Legendi": "Neću pevati tvoje hitove, imam svoje!"

- Onog momenta kada sam svojevoljno napustio grupu, bio sam spreman da pevam potpuno nov repertoar - kaže Milinković

  • 10
Ivan Milinković

Printskrin: Youtube/OrangeVideos

Ivan Milinković (57) kaže da će da ispoštuje zabranu koja mu je stigla od bivšeg saradnika Zorana Dašića (63), i da neće izvoditi pesme "Legendi" čiji je on autor.

Kako mu poručuje - ima svoje nove hitove i to mu je dovoljno.

Izdao sam saopštenje iz jednog jedinog razloga! Kada me neko pozove za angažman, ne zna za zabranu koju sam dobio još 25. jula ove godine. Većina pretpostavlja da ja i dalje pevam sve te pesme, jer se s tim srećem svakodnevno u razgovoru s ljudima! Logično je da bih, da nije zabrane, a po želji publike, otpevao neku od pesama Legendi koje su godinama voleli da slušaju u mojoj interpretaciji - kaže Ivan.

- Shvatio sam da moram da objavim saopštenje da ne bi bilo zabune, jer se moj repertoar sada zasniva na promociji mojih novih numera. Tri su objavljene od pet snimljenih, u pripremi su još tri, a na širokom koncertnom repertoaru nalazi se veliki broj izvornih pesama, kao i kvalitetnih i popularnih naših i svetskih standarda. Posle prvih koncerata, publika je izuzetno pozitivno reagovala na ovu muzičku promenu -priča Milinković.

Ivan Milinković

Ivan Milinković, Foto: Marko Jovanović

Kako kaže, Dašina zabrana mu ne smeta.

Da mi smeta zabrana, to ja nisam rekao, već sam pročitao jednu od prvih novinarskih formulacija kada je objavljeno, valjda zbog jačeg naslova - ne znam. Onog momenta kada sam svojevoljno napustio grupu, bio sam spreman da pevam potpuno nov repertoar, da ne pevam nijednu od pesama koje potpisuje Dašić kao autor, a u koje ne spada desetak i više pesama koje sam pevao, a koje potpisuju drugi autori - zaključio je Milinković.

VIDEO: Ukrstili moćne glasove: Ivan i Beti izveli Blagujno dejče uživo

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mujo

    21. oktobar 2019 | 11:33

    Nećeš se ti leba najesti od pevanja.

  • Ljubiša

    21. oktobar 2019 | 10:09

    A koji su to,sada,tvoji novi ''hitovi'?Nisi ni prvi ni poslednji koji je ''pukao'' jer je umislio da je sam sebi dovoljan da bude ''neko'.

  • chika velja

    21. oktobar 2019 | 10:11

    Meni je njegov glas pomalo iritantan. Aranzmani Legendi su bili vrhunski, kao i tekstovi. Sigurno ce Legende izgubiti deo identiteta bez Ivana, ali to moze da bude i dobro za njih samo ako nastave sa dobrom muzikom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA