≫ 

Nakon što ju je pljunuo i pred svima joj pocepao majicu, Andreana pobrisala sve slike sa Markom!

Andreana nam je još prethodnog dana rekla da nema nikakav komentar na skandal o kojem se bruji

  • 19
Andreana Čekić Marko Milošević Foto: Instagram/andreanacekic

Nakon skandalozne svađe u Americi tokom koje je Marko Milošević navodno nasrnuo na Andreanu Čekić (35), pljunuo je i pocepao joj majicu, pevačica je obrisala sve fotografije sa njim!

Na njenom Instagram profilu više se ne može videti apsolutno ništa što ima veze sa Markom, a čak su jedno drugo i otpratili sa ove društvene mreže.

Podsetimo, mi smo tokom jučerašnjeg dana pozvali Andreanu, ali je ona kratko poručila da nema nikakav komentar.

Andreana i Marko verili su se 4. septembra, na proslavi rođendana koje su slavili zajedno, pošto su im datumi rođenja prilično blizu jedan drugog.

Veridba, Andreana Čekić i dečko Marko Milošević Andreana i Marko, Foto: ATA Images

Ljubavi, hteo sam da ti čestitam rođendan, hvala ti što postojiš, posle dugo vremena shvatio sam da si ljubav mog života, sve smo prošli, mnogo teških stvari, ništa nas nije slomilo, samo nas je ojačalo. Da li želiš da budeš moja živtona saputnica? - upitao ju je tada Marko.

Ona je pristala i slavilo se čitavu noć, a pevačica je našoj ekipi više puta istakla da je konačno srećna i da pored sebe ima pravog muškarca.

Podsetimo, Marko je zbog Andreane ostavio ženu Marinu i malu ćerkicu. Kako je Marina rekla u prvoj izjavi za javnost koju je dala za Telegraf JETSET, Marko se nije ni okrenuo za njom i detetom, niti ju je zvao da pita kako mu je ćerka i da li im nešto treba.

Video: Andreana posle veridbe blista koliko je srećna

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ime

    22. oktobar 2019 | 12:24

    Eto od “tolike” ljubavi gde ste razoroli jednu porodicu i ostavili dete bez pca radi par meseci neke fejk strasti... i naravno njegove zelje za njenom zaradom. Iskreno se nadam da ga bivsa zena nece primiti nazad

  • Fuj

    22. oktobar 2019 | 12:56

    A sta je i ova mucenica ocekivala ? On pljunuo na zenu koja mu godinama gaće prala , a ovu će da postuje , ma kako da ne . Nikad mi nece biti jasne ove sto se vuku sa ozenjenim odronima , stvarno su jadne i glupe .

  • MK

    22. oktobar 2019 | 12:10

    Karma je čudo.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA