≫ 

Lunin brat nakon udesa sa voditeljkom u Zemunu: "Njen muž se teturao, dok je ona plakala!"

- Imam kragnu i nagnječenje šake, nisam spavao celu noć. Ne osećam se baš najbolje, ali sreća nije bilo nešto ozbiljnije - kaže Adam za Telegraf JETSET

  • 21
Adam Đogani, Stefan i Danijela Buzurović i slupana kola

Foto: ATA Images, Privatna arhiva

Adam Đogani imao je prošle noći udes, u Zemunu, u Novogradskoj ulici kod broja 76! On se zakucao u kola Danijele Buzurović (38), voditeljke Prve televizije, a u izjavi za Telegraf JETSET ekskluzivno otkriva detalje sa lica mesta.

Kako kaže, sa Danijelom u kolima je bio njen muž, glumac Stefan Buzurović (34), a Adam misli da je bio u pijanom stanju.

- Ona je skrenula bez pokazivača pravca. Ja sam hteo da je zaobiđem, a onda se zaustavila na sred ulice. Kad sam izašao iz automobila, Danijela je sedela na vozačevom mestu i plakala, dok je na suvozačevom mestu bio njen muž Stefan. U prvi mah ih nisam prepoznao, tek kasnije kada su mi pokazali, on ima neku emisiju... . priča nam Adam.

Udes, Adam Đogani i Danijela Buzurović

Adamov automobil nakon udesa, Foto: Privatna arhiva

- Stefan je ćutao, video sam da se tetura, mislim da je bio pijan i da nije smeo u oči da nas pogleda - objašnjava Đogani.

- Imam kragnu i nagnječenje šake, nisam spavao celu noć. Ne osećam se baš najbolje, ali sreća nije bilo nešto ozbiljnije - kaže Adam za Telegraf JETSET.

Ovim povodom pokušali smo da dobijemo Danijelu i Stefana, ali nisu odgovarali na pozive.

VIDEO: Luna mirisala bratove ruke da proveri da li je imao seks

(D.J. - I.C.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • C

    24. oktobar 2019 | 11:00

    Koga briga za odrone ove

  • Jekana

    24. oktobar 2019 | 17:34

    Mali ti bi u zadrugu opet!?joj smora mila majko

  • Ana

    24. oktobar 2019 | 11:17

    I šta ako je bio pijan a nije vozio? Koliko sam ja razumela, TI SI SE ZAKUCAO U NJIH!!! Čemu potreba da sebe opereš pljuvanjem drugog? Kakve veze ima ako je SUVOZAČ bio pijan?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA