• 4

Edita saslušana nakon što je bačena bomba na studio bivših saradnika, Filip se odmah oglasio

Kako nezvanično saznajemo, Edita je na saslušanju priznala da su oni jedini sa kojima ne sarađuje i nema dobar odnos na estradi, ali da nema nikakve veze sa bačenom bombom

  • 4

Edita Aradinović (26) saslušana je jutros, u četvrtak 24. oktobra, u policiji, povodom nedavno bačene bombe na studio producentske kuće FM Play na Bežanijskoj kosi.

U pitanju je producentska kuća FM Play - Miloša Roganovića i Filipa Miletića, sa kojima je Edita godinama sarađivala. Kako nezvanično saznajemo, Edita je na saslušanju priznala da su oni jedini sa kojima ne sarađuje i nema dobar odnos na estradi, ali da nema nikakve veze sa bombom bačenom na njihov studio.

Povodom Editinog saslušanja pozvali smo Filipa, koji kaže da

- Ne smem ništa da otkrijem, zabranjeno mi je zbog policijske istrage koja još uvek traje. I Miloš i ja smo zadovoljni radom policije i kako napreduje rešavanje slučaja. Ne mešam se u rad policije, zato što odlično rade posao. Oni će, naravno, u stanicu pozvati svakog za koga oni misle da je potencijalni izvršitelj - kaže Filip za Telegraf JETSET.

Ministarke nastup

Filip Miletić, Foto: ATA Images

- Još uvek sam u strahu zbog cele situacije, što je i normalno. Ni Miloš, ni ja, nemamo nijednu mrlju i nikad nismo bili povezani sa takvim stvarima, a kamoli sa bombom. To nije nešto što predstavlja našu svakodnevnicu i zato je i normalno da smo još uvek uplašeni. Trebaće vremena da prođe, da bi se sve to sleglo, ali je naravno događaj koji će zauvek ostaviti traumu. Najbitnije da se polako vraćamo na staro, počeli smo da renoviramo studio i počinjemo sa radom - kazao nam je Miletić.

Podsetimo, Edita je nakon napuštanja benda "Ministarke" i prekida saradnje sa kućom FM PLay bila dužna da im isplati 150.000 evra, kao "odštetu za ulaganje u nju".

Edita Aradinović

Edita Aradinović, Foto: Nikola Tomić

Na kraju je, kako smo ekskluzivno objavili 1. oktobra, postignut dogovor o isplati manje cifre.

- Ja, nakon napuštanja Ministarki, nisam čak želela ni da radim, da ne bih nikome stajala na žulj, a imala sam potpuno pravo. Sad treba da krenem da im vraćam dug od 60.000 evra. Kako ću to učiniti... Videćemo. Radiću, trudiću se, pa polako - rekla nam je tada Edita.

VIDEO: Edita prvi put otkrila tačnu cifru koju mora da isplati Aspirincima

(I.C. - N.L.)

Komentari

  • 🌺

    Gde ima dima ima i vatre !

  • Može biti samo je*an

    Edita odbila poligraf ... Zašto ako nema ništa sa bacanjem bombe ???!!!

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima