• 69

Stampedo zbog Baka Praseta: Deca vrište, otkrio da će pokloniti kompjuter svom fanu!

Poznati Jutjuber bio je gost Telegrafovog štanda na Sajmu medija i bukvalno napravio haos . Reakcija dece dok on priča s našom novinarkom Jovanom Milivojević je neverovatna

  • 69

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, napravio je potpunu pometnju na Telegrafovom štandu na Sajmu medija. Stampedo klinaca došao je da podrži svog idola, fotografiše se sa njim, dobije autogram, a mi smo odlučili da malo popričamo sa mlađanim Bakom.

Naime, u poslednje vreme se o Jutjuberima govori u nekom lošem kontekstu, kao i da njihov rad i te kako negativno utiče na decu koja svu tu domaću Jutjub ekipu svakodnevno prate.

Baka Prase, Jutjuber

FOTO: Telegraf

Baka Prase je odlučio da stavi tačku na te priče i ukaže ljudima da svi oni koji su deo Jutjuba ipak rade neke lepe stvari o kojima možda i ne pričaju toliko, ali da je definitivno vreme da se za sve to sazna.

- Smatram da je vreme da se pokaže šta zapravo Jutjuberi rade, koliko su pomogli i šta je zapravo njihova svrha. O Jutjuberima se priča stalno u nekom negativnom kontekstu, a niko ne priča, na primer, o tome koliko su Jutjuberi prikupili pomoći za decu i donirali. U jednoj humanitarnoj akciji, u koju sam se i ja uključio, kao i ostali Jutjuberi, prikupljeno je više od 15.000 evra, u drugim humanitarnim akcijama još nekoliko hiljada evra...

Deca, Baka Prase

FOTO: Telegraf

Sad ću da doniram 5.000 evra za decu obolelu od raka jer smatram da sad imam dovoljno da mogu da pomažem drugima i smatram da ljudi treba da znaju koliko Jutjuberi pomažu i koliko su korisni, a ne samo da se priča "kako oni loše utiču" - rekao je Baka Prase za Telegraf i dodao "da zaista ne razume na koji način njegove psovke negativno utiče na decu, a da niko ne kometariše ono ostalo negativno što nas okružuje, a nije izazvano njegovim videima".

O lošem uticaju na decu, o sledećim pozitivnim koracima Jutjubera, ali i daljim planovima u poslu, pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Stampedo u Srbiji zbog Jutjubera, morala je čak i policija da interveniše

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Logika

    Eeeee, nekada su cure zevale ovako, za ribljom čorbom, za Zdravkom Čolićem i bijelim dugmetom, a sada za prasićima trče, glupa li deca, šta li im priča, da mi je znati. I ko je on.

  • Zvele

    Pa roditelji su krivi za sve porodica je osnov svega ....

  • Emir

    Nisu deca kriva jadni im roditelji koji nemaju malo vremena za njih da im objasne i upute šta valja a šta ne....

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima