• 7

Sahrana novinarke Dragane Tripić u utorak na Lešću

Draganino beživotno telo pronašla je njena ćerka Aleksandra, u četvrtak, 24. oktobra

  • 7

Novinarka Dragana Tripić biće sahranjena u utorak, 29. oktobra, u 13 časova na groblju Lešće u Beogradu.

U 12 časova planirano je okupljanje Draganine porodice, a pola sata kasnije - u 12.30 časova, počeće opelo.

Podsetimo, Draganino beživotno telo pronašla je njena ćerka Aleksandra, u četvrtak, 24. oktobra, u porodičnom stanu u Mirijevu.

Razlog Draganinog samoubistva navodno su bili veliki dugovi, te to što više nije mogla da plaća kredit u švajcarcima.

Nakon Draganine smrti njena kuma, voditeljka Dragana Katić, rekla je da je znala za probleme koje ima.

Dragana Tripić

Dragana Tripić, Foto: Pink/Promo

- Mi smo se okumile pre 21 godinu. Cela ova situacija je mojoj deci i meni veoma teško pala. Ne znam šta da kažem. Sebi sam se zaklela da o njoj ne pričam u prošlom vremenu, jednostavno ne mogu da prihvatim to. Još uvek sam u šoku i ne mogu da prihvatim to stanje. Nemam taj čip u glavi da mi primi informaciju kakva jeste - rekla je voditeljka.

- Upoznale smo se pre tridesetak godina i znala sam je iz nekog života koji nije bio vezan za javnost i novinarstvo. Živele smo dve zgrade jedna od druge, znam njenu ćerku Sašku ceo život. Prosto, znam kakva je bila, kao i njenu strukturu i suštinu. Bila je dobar i galantan čovek. Kad ona ima, imaju svi oko nje. Bila je plahe naravi, ali to je prosto išlo uz njen karakter. Reaguje u momentu, ali već posle toga je svoja, vesela i razdragana. Ponos joj je bio jako bitan i nije želela da govori o onome što je muči. Stoički je sve podnosila - završila je voditeljka.

011/7777-000  -  OTVORENA NACIONALNA SOS LINIJA ZA PREVENCIJU SAMOUBISTVA

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Nikola

    Prvenstveno mi je zao njene cerke,koja ce imati ovu sliku u glavi dok je ziva,zatim sto je ostala bez majke Trebalo bi da znate da se samoubicama ne sluzi Opelo, Zena je imala teskih psihickih problema,i po njoj se oduvek videlo da nije kako treba.Nema veze kredit sa ovim.Mogla se iseliti i placati kiriju,manju nego sto je rata.Otici kod cerke u Norvesku da radi,i opet bi ladno mogla da otplati kredit.Ovo je pomracenje uma.A njena kuma se toliko izlupetala,da nemam reci.Sve te drugarice su vodile isti zivot.....nazalost.Sve dodje na naplatu

  • Milly

    Izrazito otresita zena, odisala je sigurnošću i samopuzdanjem, nikada ne bih mogla da predpostavim da bi mogla da digne ruku na sebe!

  • Majkl

    Lesce lwsce sareno auahahah

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima