≫ 

Maneken se verio zvezdom TLZP-a! Kaća Bogićević pokazala verenički prsten kakav još niste videli

-Tako sam ponosna što sam njegova devojka, a još ću ponosnija biti kada budem njegova žena. Napravimo magiju, bebo - napisala je Katarina

  • 1
Katarina Bogićević Katarina Bogićević i Marko Došljak, Foto: Nikola Tomić

Glumica i pevačica Katarina Bogićević (21), poznata po ulozi u seriji "Folk" i trenutna učesnica šou programa "Tvoje lice zvuči poznato", objavila je na društvenoj mreži Instagram da se verila.

Mlada Katarina je svom izabraniku, crnogorskom foto modelu, Marku Došljaku izgovorila "da" ovog vikenda. Ona nije ni mogla da sluti kakavo će je iznenađenje sačekati u rodnoj Crnoj Gori, a sve detalje veridbe podelila je sa svojim pratiocima.

Lepa glumica postavila je fotografiju na kojoj se vidi veoma neobičan verenički prsten, a u pitanju je crni prstenčić na kom se nalazi detelina sa četri lista, koja je u narodu simbol za sreću.

Katarina Bogićević, Marko Došljak Katarina Bogićević i Marko Došljak, Foto: Instagram/kejtofficial

- Danas sam rekla "da" čoveku mojih snova... On je najslađi, najsmešniji i najneverovatniji čovek koga sam ikad srela. On mi je prijatelj i postao mi je partner. Tako je lud i simpatičan u isto vreme. Volim da provodim vreme s njim i živim zajedno. Tako sam ponosna što sam njegova devojka, a još ću ponosnija biti kada budem njegova žena. Napravimo magiju, bebo - napisala je Katarina ispod fotografije.

VIDEO: Katarina o vršnjačkom nasilju: Prijavite nasilnika, nemojte ćutati

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA