• 22

Komentar srpskog glumca o saradnji sa Anđelinom Džoli baca senku na priče o sjaju Holivuda

- Teško da bih ponovo ulazio u tu priču - kaže Timotijević

  • 22

Glumac Miloš Timotijević (44) imao je tu priliku da igra značajne uloge u holivudskim filmovima, pa se tako našao rame uz rame sa proslavljenom Anđelinom Džoli (44) i Pirsom Brosnanom.

- Video sam šta je Holivud i shvatio da je to jedna ogromna idustrija, u kojoj samo nekolicina ima beneficije i privilegije, a svi ostali su potrošna roba. Kada odete u Holivud i pitate koliko ima glumaca, odgovore vam da ih ima 6.000.000 registrovanih, to je kao cela Srbija. Shvatio sam da je bolje da radim u Srbiji i tu napravim bazu. Holivud je prazna kanta i odatle u poslednjih nekoliko godina ne dolazi ništa dobro, osim za klince do 25 godina. Meni je prioritet da se okrenem evropskom filmu i evropskim serijama - ispričao je Miloš.

Miloš Timotijević

Miloš Timotijević, Foto: ATA Images

Ipak, Milošev odgovor na pitanje da li bi ponovo sarađivao sa Anđelinom Džoli ukazuje na to da iz te priče nije izašao sa najboljim iskustvom.

- Hm, teško da bih ponovo ulazio u tu priču. Morao bih da dobro razmislim, dobro da pročitam scenario i mnogo bolje da pregovaram, za razliku od prošlog puta - kazao je.

Timotijević je, podsetimo, igrao u Anđelininom projektu "U zemlji krvi i meda", ali danas o tome ne želi da govori.

- Ne bih razgovarao o Anđelini i tom projektu. Neka to bude moj odgovor - poručio je Timotijević za Alo Vip.

VIDEO: Miloš Timotijević i Tamara Krcunović o scenama iz bračnog života

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Pop

    Idi majstore glumi gdje hoćeš, samo van SRBIJE.

  • Krca

    Shvatio si da je i ona samo obična "preklapača"?

  • Meksa

    Timotijevic je zrtva projekta od strane Holivuda da igra loseg momka iz Srbije ili sa prostora Republike Srpske, u kojoj smo mi koljaci I silovatelji. Za njegovog kolegu osrednjeg glumca Sergeja Trifunovica to nije problem , on se angazovao na platinu pokaze kakav je patriota , dokazao se taj glumac I na domacoj sceni. Zalosno je sto vecina glumaca u Srbiji je umislila da je nesto posebno, nisu se ugledali na velikane naseg glumista, vec zarad lagodnijeg zivota I novca sve ce igrati pa I to sto od njih traze. Oni imaju isto misljenje koje propagiraju I narodu govore a to je , nema zivota ovde , za njih nema materijalnih sredstava , oni su skolovani a narod I vlast primitivni , samo oni su razumeju Sekspira, treba da budu placeni kao u Holivudu itd bla bla.Sin jednog velikana kao sto je Miodrag Petrovic Ckalja se sramno poneo u emisiji lice u lice na jednoj televiziji u Bosni gde je takve bljuvotine o Srpskom narodu izgovarao da ja ne razumem kako mu MUP republike Srbije nije oduzeo drzavljanstvo.Stav Nikole Koje, koji javno govori slicno, za njega I njegovu porodicu nema perspective I on zeli oreol tog visoko obrazovanog intelektualca da bude sad neki emiter Holivudskih vrednosti. Jedini se Nebojsa Glogovac izjasnio I o Mladicu I Karadzicu I ponosi se sto je Hercegovac, kojo razume borbu Srpskog naroda da ga opet ne bacaju u jame.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima