• 28

Anabela zbog silikona mora na operaciju: Do detalja ispričala šta je čeka i zbog čega strahuje

- Nije isključeno ni da ću ugraditi veće implante nego što sam imala, pošto sada postoji višak kože u tom predelu i lakše bi bilo da se to popuni silikonom, nego da se koža uklanja - kaže Anabela

  • 28

Anabeli Atijas (44) otkriven je deformitet na dojki, nastao usled promena na implantima starim 20 godina, zbog čega pevačica mora pod nož.

Igrom slučaja sam otkrila da imam problem. Dok se Luna letos oporavljala od operacije grudi, ja samo otišla na redovnu kontrolu. To je bila dobra odluka, jer nisam bila na pregledu osam godina, odnosno još od treće trudnoće - kaže Anabela.

Anabela Atijas

Anabela Atijas, Foto: Instagram/anabelci

- Ispostavilo se da imam problem na jednom implantu koji treba da se ukloni, kako ne bi došlo do većih komplikacija. Srećom, još nije ništa ozbiljno, ali može da bude. Prošlo je 20 godina otkako sam stavila silikone u grudi, a za to vreme imala sam tri trudnoće. Sve to utiče na deformaciju grudi, ali to se srećom ne vidi golim okom, ali su promene primetne na ultrazvuku - objašnjava pevačica.

- Deformitet koji imam zaseca mišić i dalekosežno, to može da napravi ozbiljne zdravstvene probleme. Nisam srećna što moram da idem pod nož - podelila je svoj strah majka Lune Đogani.

Anabela Atijas

Anabela će uskoro morati pod nož, Foto: Nikola Tomić

- Povećala sam grudi jer sam htela da rešim kompleks koji sam dobila posle operacije tumora na dojci. Tada mi je jedna dojka izgledala normalno, a druga nije. Sada sve prepuštam doktoru koji je operisao Lunu jer je uradio odličan posao. Nije isključeno ni da ću ugraditi veće implante nego što sam imala, pošto sada postoji višak kože u tom predelu i lakše bi bilo da se to popuni silikonom, nego da se koža uklanja - zaključila je sveže razvedena Anabela za Alo.

VIDEO: Gagi Đogani je "čist" godinama: Maknite se od droge, to je zlo

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Gospodi pomiluj

    Ona fakat u kćerci vidi konkurenciju, pa sad i ona mora da mijenja silikone, naravno da budu veći od Luninih.

  • Bajka

    Opet Djogaji.Najbolje da uzmu neku kutiju I seen na Terazijama I da vicu:Sestro daj neki dinar.Nemam leba,nemam za knjige deci...Dosadili su I Bogu I narodu.Lelemudi I grebarosi.Odvratni svi do jednog.Bolje da idu na odvikavanje of seksa nego kod PVC majstora

  • xxx

    Uzasno antipaticna zena

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima