• 8

"Rekla sam joj - samo jedan korak i skočiću sa terase!" Užasna ispovest ćerke Jasne Šekarić

- Rekla sam mami, i to više puta, da jednoga dana, kada bude imala svoje dete, da bih se ja ubila, ili dete ubila kada bi dete radilo ono što sam ja njoj - rekla je Lea

  • 8

Proslavljena srpska sportistkinja Jasna Šekarić (53) proživljavala je dramu sa svojom naslednicom Leom, koja je u "Zadruzi 3" ispričala užase koje je priređivala svojoj mami.

Znaš da smo mama i ja išle kod psihologa jedno vreme. Imala sam sedam godina kada je ona išla zbog mene. Pitala je tamo za neke savete. Kada sam bila osmi razred, "koljemo se", jednom nismo pričale mesec dana. Ona (psiholog) krene da krivi nju zbog toga što nije našla muškarca i što je ceo život imala i ulogu majke i oca. I meni je bilo krivo, u svađi smo, ali što napada majku za sve. Majka mi je. Na kraju, kako smo nas dve propričale. Jedno veče smo sele, ja sam rekla da ne mogu da idem kod te žene više i krenula da plačem. Tako smo nas dve propričale. Imale smo razne faze - rekla je Lea.

- Kada sam bila mala i kada su se mama i tata razišli, ja sam rekla da ću da odem od kuće ako bude imala drugog muškarca - dodala je.

Lea Šekarić, Jasna Šekarić

Jasna i Lea Šekarić, Printskrin: Intsagram/lea.sekaric

- Rekla sam mami, i to više puta, da jednoga dana, kada bude imala svoje dete, da bih se ja ubila, ili dete ubila kada bi dete radilo ono što sam ja njoj. Ona mi kaže da je to bio pubertet. Ja sam završila srednju i nisam odmah završila fakultet. Onda sam htela da se posvetim streljaštvu. Onda mi je ona rekla dobro, ali da ne sedim kući i da nađem neki posao. Ja sam našla posao u 21. bloku. Drago mi je što sam radilo tamo i čega sam se sve nagledala. Tada kao da je ušao neki đavo u mene - nastavila je Lea.

- Svega sam se nagledala i naslušala. Oduvek smo imale problem za moj telefon. Jednom sam ga držala na terasi i htela da ga bacim. Katastrofa. Rekla sam joj: "Samo jedan korak i ja ću da skočim dole". Ona me gleda i kaže mi da nisam normalna", rekla je Lea, pa ispričala kako ima traumu od noći kada su se njeni roditelji rastavili - ispričala je Šekarićeva.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • JA

    Da te koji put propustila kroz sake ne bi ti padalo na pamet da skaces , razmazeno derle samozivo !!!

  • Vodolijax

    Samo vlastito dete može da nas pokopa źive.

  • ?

    Jasna Šekarić mi je uvek bila simpatična žena. Cerka joj po malo liči na nju. Kakvog su karaktera u to vec ne zalazim. Poz.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima