• 23

Nikad se sa njim nisu pojavili u javnosti: Ovo su Merlinova deca, a ćerka mu ima diplomu Oksforda

Njegova deca su školovana u prestižnim Univerzietima, pa tako Naida ima diplomu Oksforda, dok se Hamza može pohvaliti onom sa Vestminstera

  • 23

Edin Dervišhalidović, daleko poznatiji kao Dino Merlin (57), jedina je zvezda sa ovih prostora o čijem se privatnom životu ne zna baš ništa, osim onoga što on sam odluči da podeli sa javnosti. A, to je, toliko retko da se u domaćim medijima može pronaći samo jedna izjava o deci - ćerki Naidi (33) i sinu Hamzi (27).

- Naida je rođena kad sam počinjao karijeru i u detinjstvu je doživela sve - od neimaštine do, metaforički rečeno, "kavijara i šampanjca". Navikla se na skroman život pa je njen odgovor na moje pitanje - šta da joj donesem iz Pariza ili Njujorka uvek bio: "Tata, hvala, imam sve, samo se što pre vrati kući" - rekao je Dino jednom prilikom.

Naida Dervišhalidović, ćerka Dino Merlin

Naida Dervišhalidović, ćerka Dina Merlina, Foto: Facebook/Jakub Džafić

- Materijalno je ne zanima, za razliku od njenog mlađeg brata. Kad se Hamza rodio, više nismo imali nikakvih egzistencijalnih problema i navikao se na to da mu Amela i ja priuštimo šta god poželi. Kad njega pitam šta mu treba, i ne čeka da završim rečenicu, već ima listu narudžbina - svojevremeno je kazao Merlin za hrvatsko izdanje "Glorije".

Njegova deca su školovana u prestižnim Univerzietima, pa tako Naida ima diplomu Oksforda, dok se Hamza školovao u Turskoj i Berlinu, i može se pohvaliti diplomom sa Vestminstera.

Naida je posvećena informatičkim naukama i ima internacionalnu karijeru, dok se Hamza okrenuo muzičkom menadžmentu.

Hamza Dervišhalidović, sin Dino Merlin, Dženeta Tabaković

Hamza Dervišhalidović sa lepšom polovinom Dženetom Tabaković, Foto: Facebook/tabakovicdz

Inače, Dino je sa suprugom Amelom tri decenije, a uvek je isticao da je to bila ljubav na prvi pogled. Amelini roditelji protivili su se njihovoj vezi, pošto je Dino bio siromašan i bez ikakve perspektive.

Ipak, ljubav je pobedila i njih dvoje i danas su zajedno.

Ono što je zanimljivo jeste da se po Sarajevu danas priča da je Amela gajila imidž mlade sarajevske rokerke, što je mnogo drugačije od načina života koji danas živi.

VIDEO: Dino Merlin u Beogradu: Igora ću pamtiti po najboljem

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Sara

    Sin je lijep mladic, ni cerka nije ruzna, ali ima strasno zubalo.... to ni jedan hirurg ne moze ispraviti, ali Ona moze vjezbati kako se smije.

  • Ogi

    Neki ovde prave nepeijatelje tamo gde ih nema. Ipak prijateljstvo I ljubav moraju da pobede.

  • Acika

    Covek 40 godina peva o ljubavi, sve su mu pesme takve, ama bas sve, a neki mu lepe etikete kao da 40 godina peva o mrznji. Bolesno I netacmo.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima