Andreana Čekić posle burnog raskida stigla iz Amerike, a na aerodromu je dočekalo obezbeđenje!

Pevačicu su na beogradskom aerodromu dočekala dva ista automobila

  • 23
Andreana Čekić Andreana Čekić na beogradskom aerodromu/Foto: ATA Images

Pevačica Andreana Čekić sletela je danas u Beograd nakon što je kao bomba odjeknula vest da je raskinula sa oženjenim dečkom Markom Miloševićem, za kojeg se nedavno i verila, a sve nakon navodnog incidenta koji se dogodio u Americi.

Andreana je stigla na beogradski aerodrom "Nikola Tesla" ovog ponedeljka vidno neraspoložena, ali se fotoreporterima ipak nasmejala. Dočekala su je dva čoveka iz obezbeđenja, kao i dva ista bela automobila marke "Mercedes".

Andreana Čekić Foto: ATA Images

Pevačica je bila u opuštenom izdanju, bez trunke šminke, imala je kosu vezanu u rep i crnu traku na glavu, kao i velike sunčane naočare.

Andreana Čekić Andreana Čekić/Foto: ATA Images
Andreana Čekić Andreana Čekić ulazi u automobil/Foto: ATA Images

Sa Andreanom nije došao i njen bivši dečko, što govori da je nakon skandala i raskida koji je Milošević potvrdio za naš portal, on ranije otputovao za Beograd.

Andreana Čekić Dva ista automobila sačekala Andreanu/Foto: ATA Images

- Jedino mogu da kažem da je dobar čovek, divna žena i da joj želim svu sreću ovog sveta. Ono što želim sebi želim i njoj, i to je to - rekao je za Telegraf JETSET Andreanin bivši dečko dan nakon što je odjeknula vest o njihovom raskidu, dok ona nije želela ništa da komentariše.

Andreana Čekić Andreana Čekić/Foto: ATA Images

Andreana Čekić Andreana Čekić/Foto: ATA Images

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crni

    28. oktobar 2019 | 18:48

    Hahaha, obezbedjenje, od koga majketi te ovi brane, u kakvim je filmovima ovaj balkan , ovo prevazilazi fantastiku, pa koga bre briga za ovu kvazi pevaljku, kuda bre ide ovaj svet, niko ne radi i samo kuknjava na sve strane, ovi propaliteti pune stranice svakodnevno......jad i beda......

  • dzoni

    28. oktobar 2019 | 18:50

    Sta li ona glumata stigla iz amerike pa glumi zvezdu kao dva auta obezbedjenje pkojni gazda od ikea bio miliarder pa koristio gradski prevoz a ona zaradila 3000€ pa ovo ono juju

  • Iva

    28. oktobar 2019 | 19:46

    Au sta ce njoj obezbedjenje kad je i ovako niko ne bi prepoznao i da je zna !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA