• 35

Mirka Vasiljević se sa troje dece iselila iz Srbije?

- Radimo iste stvari kao u Beogradu: idemo u nabavku, idemo u bioskop, kuvamo, igramo se po parkićima i sve ostalo što čini svakodnevicu - rekla je Mirka za Srpski telegraf

  • 35

Glumica Mirka Vasiljević (29) sa troje dece - Mihajlom, Adrijanom i Andrejem - se preselila iz Beograda, a njihova nova adresa je Kipar, tvrdi Srpski telegraf.

Glumica i deca otišli su kod Vujadina Savića, doskorašnjeg kapitena Crvene zvezde, koji je sredinom leta potpisao trogodišnji ugovor sa klubom Apoel iz Nikozije. Par je za decu već našao najbolju školu i vrtić.

- Grad je divan, koliko sam stigla da vidim, a vreme je prelepo 33, 34 stepena tako da je uz lepo vreme i energija jaka i pozitivna. U mojoj glavi smo negde na početku leta zbog sunčanog vremena iako je jesen u toku. Drugačije se doživljavaju strane zemlje kad si turista, a drugačije kad određeno vreme ostaješ da živiš tu jer boraviš u stanu ili kući, a ne u hotelu - kaže Mirka.

Anđela Miladinović, Filip Stojković, svadba, venčanje

Mirka i Vujadin, Foto: ATA Images

- Radimo iste stvari kao u Beogradu: idemo u nabavku, idemo u bioskop, kuvamo, igramo se po parkićima i sve ostalo što čini svakodnevicu. Preko poznanika iz Beograda povezali smo se sa našim ljudima ovde i oni su nam pokazali šta gde imamo, najbolja mesta, lepe parkove, muzeje, restorane i sve ostalo. Pronašli smo i najbolju ospciju za školovanje dece - priča glumica.

Iako je promenila adresu, Mirka će dolaziti u Srbiju kako bi igrala predstave koje su na repertoaru Akademije 28.

- Vujadin i ja smo zajedno od naše 19. godine i već imam iskustva sa životom na dve adrese. Karijeru neću prekinuti jer sam u punoj glučakoj snazi i posao planiram tako da porodica ne trpi, što mi je najbitnije. Imam veliku sreću da se bavim poslom koji me u potpunosti ispunjava i koji me čini srećnom, a takva sam potrebna svojoj porodici - objašnjava Mirka.

Danijela Karić i Ivan Mileusnić venčanje

Mirka i Vujadin, Foto: Nikola Tomić

- Gluma mi pruža mogućnost da radim u onoj meri koja me ne bi dovela u situaciju da zapostavim svoju ulogu majke i žene. Trenutno je pozorište najprihvatljivije za mene, kao i manje uloge u TV projektima, zato što velike uloge podrazumevaju višemesečno celodnevno angažovanje. Ovako, sa svojom ekipom unapred napravim plan za predstave koje igram i organizujem porodicu i čuvanje dece tako da se moje odsustvo skoro i ne primeti. U novembru i decembru ćemo imati po četiri izvođenja, a sve ostalo vreme ja ću se baviti porodicom i decom - zaključila je Vasiljevićeva.

VIDEO: Evo šta je Mirka Vasiljević poručila svekrvi nakon što joj je uputila podršku zbog skandalozne izjave

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Marija

    A, staž i dalje ide u Srpskom pozorištu.

  • BG

    Udkoro se vracate, bolje da si ostala u Beograd 😂😂😂😂

  • Aleksandar

    Majka dece fudbalera. Tužno zanimanje.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima