≫ 

"Pakao je počeo posle venčanja... Trpela sam zbog rizične trudnoće, budila sam se u znoju..."

- Mesecima sam spavala samo po 2-3 sata, plašila sam se da zaspim, jer sam imala košmare - kaže Nataša

  • 39
Nataša Bekvalac

Foto: Marko Jovanović

"Svaka žena, pre nego što stupi u brak, pored ljubavi, treba dobro da upozna svog partnera. Ja sam bila zanesena i zaljubljena. Odmah posle venčanja je krenuo moj pakao. Trpela sam jer sam imala rizičnu trudnoću i posvetila sam se tome da rodim zdravu devojčicu, a probleme sam gurala pod tepih, a to je kasnije kulminiralo", počela je svoju ispovest Nataša Bekvalac (39), o tome kada je "zapelo" u odnosu sa bivšim mužem Lukom Lazukićem (39).

- Još mi je loš osećaj u stomaku kada se setim svega. Strašno psihičko i fizičko izrabljivanje. Kao i svaka žrtva nasilja, izgubila sa samopouzdanje i bila odsečena od porodice i prijatelja... ostala sam sama - nastavlja Bekvalčeva.

Luka Lazukić, razvod

Luka Lazukić, Foto: ATA Images

- On mene nije udario, on je mene pretukao! To je bio kraj, bila sam ponižena, ali je za mene od udaraca bio gori sudski proces, jer sam se u sudnici osećala kao da sam ja kriva i kao da je situacija obrnuta, pogotovo kada su me pitali "Mislite li da je u redu što ste naglo probudili muža?", pokušavali su da me naprave krivom, a ja sam počela da verujem da možda i jesam, ali sam dokazala da nisam, jer su stručnjaci veštačili moje povrede i dokazali da to nisam mogla sama sebi da uradim - priča pevačica.

- Hipersenzitivna sam, pa sam potražila pomoć psihoterapeuta da ne bih bila trajno emotivno oštećena. Mesecima sam spavala samo po 2-3 sata, plašila sam se da zaspim, jer sam imala košmare, budila sam se u znoju, iscrpljena - kaže Novosađanka.

Nataša Bekvalac

Foto: ATA Images

Ipak, kaže da joj je stalo da njene ćerke imaju dobar odnos sa svojim očevima.

Najvažnije mi je da deca imaju dobar odnos sa očevima, Hana ga ima, a nadam se da će i Katja - završava Bekvalčeva za Informer.

Podsetimo, Nataša i Luka zvanično su se razveli 24. oktobra.

Nataša je zahtev za razvod braka podnela nakon što je Luka fizički nasrnuo na nju i naneo joj povrede, u noći 13. na 14. april 2018. godine, u njenom stanu na Dedinju.

Do nasilja je došlo vega mesec i po dana od rođenja ćerke Katje, 28. februara 2018. godine.

VIDEO: Paklena 2018. godina: Skandali, razvodi i zabijanje noža u leđa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tadija

    29. oktobar 2019 | 11:25

    Uvek sam na strani žrtve. Ali Nata rođena da bude žrtva same sebe. Znači žena je toliko umišljena da je riba da joj svaki koji ne pristane biti pod štiklom nije interesantan. Ovaj je bio malo tvrđi orah i morala je iscenirati taj incident i po cenu makljaže. Žalim žene koje su stvarne žrtve, ali ovakve ne.

  • ime

    29. oktobar 2019 | 15:26

    Ovaj luka bas muskarcina, prebio zenu koja ga je izdrzavala

  • Vanja

    29. oktobar 2019 | 15:05

    Da da, sudije, advokati, ma celo sudstvo i pravni sistem su glupi, neobrazovani, nedorasli tako teskim slucajevima, ni do kolena su ovako DOBRONAMERNIM i nepristrasnim komentatorima, i totalno su opijeni jednom cetrdesetogodisnjom zenom u meri da ceo pravni sistem funkcionise kako ona svira, pa jadan nevini macho men operisan od zigolo osobina strada mlad i zelen.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA