• 5

15 tužnih godina bez majke: "Sve ono što sam postigla dugujem njoj, toliko je želela da uspem..."

- Svoje poslednje dane provodila je tako što me je savetovala kako i šta da radim u životu - rekla je jednom prilikom Rada

  • 5

Rada Manojlović (34) je imala svega 19 godina kada je ostala bez majke Mirjane.

Mirjana, na koju Rada neodljivo liči, 2004. godine izgubila je bitku sa opakom bolešću, ali je svojoj ćerki za života uspela da da podršku i snagu da se bori i uspe da ostvari svoj san - da peva.

- Ona zaslužuje da znate kako je izgledala i koliko je bila lepa. Moja lepotica, moj heroj i anđeo - napisala je Rada prošlog decembra, kada je objavila porodičnu fotografiju.

Rada je ranije govorila o tome kako je podnela maminu bolest.

- Trenutak kada sam saznala da mama boluje od opake bolesti za mene je bio najteži u životu. Molila sam boga da ozdravi, da joj da snage i verovala da će uspeti da pobedi rak, ali, nažalost, bog je želeo drugačije. Umrla je 2004. godine, a ja sam u poslednjim trenucima bila uz nju. Teško mi je o tome da pričam jer su to bolni trenuci, i te slike mi nikada neće izbledeti pred očima. Dan kada nas je mama napustila za mene je bio najgori u životu - rekla je Rada svojevremeno.

 
 
 
View this post on Instagram

Ona zasluzuje da znate kako je izgledala i koliko je bila lepa Moja lepotica, moj heroj i andjeo Mirjana

A post shared by Radmila RADA MANOJLOVIC (@radamanojlovic) on

Sećam se koliko je želela da uspem u pevanju. Imala je viziju. Stvarno je verovala u mene. Svoje poslednje dane provodila je tako što me je savetovala kako i šta da radim u životu. I sada mi dođe da zaplačem kad se setim koliki je borac bila i koliko je želela da uspem. Zato sve ono što sam postigla dugujem njoj. Sve pesme, hitove i koncerte posvetila sam mojoj mami. Naravno, i tatina uloga u mom uspehu je velika, i oboma sam im prezahvalna - ispričala je Manojlovićeva.

VIDEO: Rada Manojlović otkrila: Razni ljudi su mi upadali u kuću, hteli su da me odnesu!

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Krle

    Bas bih Rado volio da vidis ovaj komentar koji cu ja postaviti, tj pitanje tebi... da le te je savjetovala da budes sa nekim cije je ime Haris? Nista drugo te ne bih vise pitao. Pozdrav

  • Dada

    A jel bila mamina zelja da zavrsis fakultet?

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima