≫ 

Ana Sević sa Lorenom došla na Darkov koncert: "Uvek ima moju podršku, večeras je tu gde zaslužuje"

Na koncert bivšeg supruga pevačica je došla sa njihovom ćerkom Lorenom

  • 16

Darko Lazić ovog utorka, 29. oktobra, održava svoj prvi koncert u Sava centru, na kojem će u prvom redu biti i njegova verenica Marina Gagić, kao i bivša supruga Ana Sević sa njihovom ćerkom Lorenom.

Iako su mnogi možda očekivali da se Ana neće pojaviti na prvom koncertu svog bivšeg supruga s obzirom na njihove izjave u medijima, ona je ipak došla raspoložena, sa malom Lorenom koja je majku pratila u stopu i ukrala pažnju okupljenih medija.

Koncert Darka Lazica Ana Sević sa ćerkom Lorenom/Foto: Nikola Tomić

Ana je, kako je rekla, došla da podrži svog bivšeg supruga što će uvek i činiti, te naglasila da su njih dvoje u sjajnim odnosima - što će tako i ostati, bez obzira na sve.

I mala Lorena bila je raspoložena da priča sa novinarima i otkrila je da se duže spremala od mame za večerašnji događaj, a došla je obučena kao prava damica. 

Koncert Darka Lazica Ana Sević sa ćerkom Lorenom/Foto: Nikola Tomić

- Nas dvoje smo super, da kažem u savršenim odnosima, i nema potrebe da bude drugačije. Naravno, on uvek ima moju pdršku i mislim da je večeras konačno tamo gde mu je oduvek bilo mesto i da je večeras na mestu na kojem pripada. Normalni smo ljudi - izjavila je Ana o Darku, a potom dodala da ne bi imala ništa protiv ni da zapeva na koncertu bivšeg supruga.

Koncert Darka Lazica Ana Sević sa ćerkom Lorenom/Foto: Nikola Tomić

Podsetimo, Ana je nedavno raskinula veridbu sa Danijelom Nedeljkovićem i uklonila sve njihove zajedničke fotografije sa Instagrama. Iako je javno iskaivala ljubav prema Danijelu i govorila kako bi volela da sa njim zasnuje porodicu, to se nije dogodilo.

- Hvala ti na svakoj sekundi mog rasta uz tebe, beskrajno sam ti zahvalna na svemu sto ši učinio za mene i moje dete. Što si bio tu. Volim te i hvala na svemu što si učinio za nas - napisala je na Instagramu povodom raskida.

Razgovor sa Anom i malom Lorenom pogledajte na početku teksta.

(M. Pantić, B.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lea

    29. oktobar 2019 | 20:53

    Kakav cirkus! Tu su Ana Sevic, Lukas, Andreana.... Fali Prijovicka ali ona je sad elita.

  • Mima

    29. oktobar 2019 | 21:31

    Zar nije rekao da ce da se prepolovi do koncerta, a on isti.

  • DARKO 100%

    29. oktobar 2019 | 21:09

    Spanska sapunica na Srpskom jeziku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA