≫ 

Tužilaštvo traži psihijatrijsko lečenje za manijaka koji je proganjao Draganu Mićalović

Čeka se konačna odluka suda

  • 0
Tamara Milovjevic, Bonati Dragana Mićalović, Foto: Janko Maslovarić

Nakon što je početkom oktobra glumica Dragana Mićalović (28) podigla prijavu zbog praćenja i uhođenja, srpska policija uhapsila tridesetrogodišnjeg M.D. iz Obrenovca. Kako se saznaje, tužilaštvo je odmah podiglo optužbu i traži psihijatrijsko lečenje okrivljenog.

Osumnjičeni je momentalno priveden i uhapšen po nalogu Prvog osnovnog tužilaštva, nakon čega mu je određen pritvor.Po najnovijim informacijama tužilaštvo je zatražilo da M.D.  ode na psihijatrijsko lečenje, međutim po protokolu bi sud trebao da donese konačnu odluku, piše Blic.

Ovim povodom kontaktirali smo Draganu za komentar, ali glumica nam je rekla da ne zna ništa o tome.

- Ja nemam te informacije, niko me nije ništa obavestio - kaže Dragana za Telegraf JETSET.

Podsetimo, ovako je celu situaciju oko hapšenja manijala Dragana nedavno prokomentarisala za naš portal.

- Istina je da sam imala neprijatne situacije poslednjih četiri meseca. Smatrala sam da će se to sve smiriti i da je u pitanju nesporazum, međutim, juče sam slučaj prijavila nadležnim organima, koj su odmah odreagovali. Verujem da će oni učiniti sve što je potrebno, tako da se ja tim povodom više ne bih oglašavala, pogotovo zato što je istraga u toku - rekla nam je glumica.

VIDEO: Dragana Mićalović iskreno o Slobodi, kog očevog saveta se drži i kako je ostvarila želju da upozna Žarka Lauševića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA