• 14

Dara preživela pakao u Barseloni: "Kroz prozor sam videla ljude kako se ubijaju!"

- Uplatila sam najskuplji hotel, želela sam da uživam, da se odmoram, a umalo živu glavu nisam ostavila tamo - objasnila je Bubamara

  • 14

Dara Bubamara (43) preživela je neviđenu dramu tokom boravka u Barseloni, u kojoj se našla nakon hapšenja katalonskih lidera, što je izazvalo pobunu naroda koji se sukobio sa policijom.

- Došla sam u ponedeljak u Barselonu i trebalo je da ostanem do petka kako bih se odmorila. Odjednom, usred noći, čujem haos, sirene, lupanje, detonacije. Pogledala sam kroz prozor i videla ljude kako se biju i bukvalno ubijaju - počela je Dara.

- Celu noć nisam spavala od buke, ujutru u 5 ujutru su me pozvali sa recepcije, izvinili se i rekli da bi najbolje bilo da sutra napustim hotel, jer mi ne garantuju bezbednost, jer su neki protestanti pokušali da uđu u hotel. Odmah sam rezervisala kartu prvim letom da se vratim. Uplatila sam najskuplji hotel, želela sam da uživam, da se odmoram, a umalo živu glavu nisam ostavila tamo - objasnila je Bubamara za Srpski telegraf.

Dara Bubamara paparaco

Dara Bubamara, Foto: ATA Images

Podsetimo, u centru Barselone se 26. oktobra okupilo više od 350.000 ljudi, od kojih su mnogi mahali zastavama za nezavisnost Katalonije.

Stotine hiljada Španaca u nemirnoj regiji Katalonije protestovalo je u Barseloni otkako je španski Vrhovni sud osudio devetoro političara i aktivista na kazne od devet do 13 godina zatvora zbog njihove uloge u neuspešnom referendumu za nezavisnost Katalonije 2017. godine.

Katalonskim zvaničnicima izrečene su kazne od devet do 13 godina zatvora za pobunu, a svi su oslobođeni teškog zločina oružane pobune.

VIDEO: Dara Bubamara nije znala šta da pokloni Karleuši za rođendan jer sve ima

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Bane

    Ujutru u pet ujutru....joj bre

  • MK

    Kompleksašica, uvek mora da istakne da je najskuplji hotel... kod nje je sve najskuplje.

  • Joca

    Kao i sve zvezde njenog kalibra gde će drugo da spava nego u najskupljem hotelu.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima