• 2

Ćerka Radeta Šerbedžije hitno operisana

Lom kuka Luciji se prvi put desio 2014. godine, tokom trčanja na Silbi, gde je bila na godišnjem, letnjem odmoru

  • 2

Lucija Šerbedžija (46), ćerka Radeta Šerbedžije (73), u sredu je hitno operisana.

Glumica je opet slomila kuk, a zbog predviđenog dužeg oporavka glumice odložena je premijera nove predstave "Hedda Gabler", pozorišta Hotel Bulić, kao i čak tri predstave u njenom matičnom pozorištu ZKM, piše hrvatska Gloria.

- Jako nam je svima u pozorištu žao što se Luciji dogodila ova nezgoda, svi su naši članovi ansambla jako povezani i s Lucijom rade na čak tri predstave, no svima je sada najvažnije da sve prođe u redu i da se Lucija oporavi - rekli su iz Zagrebačkog kazališta mladih.

- Trebalo je da glumiti u tri predstave u našem pozorištu, ali ćemo ih u novembru morati otkazati. To su predstave "Eichmann u Jerusalimu", "Ljudski glas", a duboko je već ušla i u novu predstavu na aktuelnu temu školstva, "Mi i oni", ali sada je Lucijin oporavak na prvom mestu - dodali su.

lucija serbedzija

Lucija Šerbedžija, Foto: Instagram/lucijaserbedzija

Lom kuka Luciji se prvi put desio 2014. godine, tokom trčanja na Silbi, gde je bila na godišnjem, letnjem odmoru.

Lucija je bila operisana u Klinici za ortopediju u Lovranu i već nakon nekoliko dana počela je da hoda, uz pomoć štaka koje je trebalo da "odbaci" nakon, otprilike, 3 meseca.

Podsetimo, Lucija je jedno od petoro dece slavnog Radeta Šerbedžije. Nju, kao i njenog brata Danila, Rade je dobio u braku sa balerinom Ivankom iz Zagreba, koju je oženio sa 23 godine.

Šerbedžija je danas u braku sa Lenkom Udovički, a sa njom, konkretno, ima troje dece - Milicu, Ninu i Vanju.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lucija Serbedzija (@lucijaserbedzija) on

VIDEO: Rade Šerbedžija za Telegraf: "Više nisam u kontaktu sa Anđelinom Džoli"

(Telegraf.rs)

Komentari

  • novosadjanka

    e za radeta se moglo reci,bio je zvezda sa harizmom. sada je jedan tuzan covek. roditelji su mu srbi a on je hrvat jer je zahvalan hrvatskom pozoristu i tamo zivi. pa kada zivim u bilo kom inostranstvu i imam tamosnje drzavljanstvo i tamo stvaram, ipak pitaju ,odakle si ko su ti roditelji i tako te sortiraju. nema veze,budi kreativan i molim te politicki neopredeljen

  • Mujo

    Zelim Luciji brz I uspesan oporavak.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima