• 19

Bravo! Srpska lepotica Sara Damnjanović pobedila na svetskom takmičenju Miss Asia Global 2019.

Iza sebe je ostavila predstavnice Kine, Brazila, Filipina, Indije, Ukrajine i mnoge druge

  • 19

Večeras je Srbija pobedila! Srpska lepotica Sara Damnjanović je pobedila na internacionalnom takmičenju Miss Asia Global 2019. Reč je o svetskom takmičenju u lepoti sa sedištem u Indiji. Saru je na ovo takmičenje poslala Miss YU kompanija, organizacija Miss Srbije, na čijem čelu je Vesna de Vinca.

Pred mnogobrojnim auditorijumom euforične indijske publike koja je dominantna po broju svetskih lepotica odmah posle Venecuele, jednopoglasnom odlukom strucnog zirija Sara Damnjanović je na ovom prestižnom takmičenju osvojila prvo mesto i dve znacajne titule. Iza sebe je ostavila predstavnice Kine, Brazila, Filipina, Indije, Ukrajine i mnoge druge .

Pre proglasenja za najlepšu, Sara je osvojila i titulu Miss Multimedija, zahvaljujuci glasovima koje je dobila na društvenim mrezama, kao i Miss fotogenicnosti Asia Global 2019. Kako je rekla Sara, posebno je srećna zbog nagrade Miss multimedija, jer za nju je glasao ceo Balkan, ne samo Srbija i prijatelji sirom sveta jer je Damnjanovićeva kao uspešan sportista sticala i negovala ta prijateljstva.

Sara je student ekonomije i višestruka šampionka Balkana i Evrope u tekvondu, influenserka, nekadašnja Miss portala Telegraf.rs i medijski prezenter. Svim svojim kvalitetima i svojom prezentacijom je oduševila organizaciju Miss Asia Global takmičenja gde su ambasadorke lepote iz celog sveta pratili i ocenjivali u toku njihovih predfinalnih priprema u Indiji.

Sara Damnjanovic

Dara Damnjanović Foto: Promo

Uspela je da pokaže da pored izuzetne lepote poseduje i nesvakidašnje talente, kao i da je sa razlogom izuzetno uspešna kao influncerka, novinar i TV voditelj. U razgovoru sa žirijem je briljirala i na pitanje da li želi da pobedi,
samouvereno je rekla : “Došla sam da pobedim i mislim da mi pobeda i pripada”.

Do ovog takmičenja Saru je na Instagramu pratilo preko 600.000 ljudi , a želimo joj da se taj broj poveća za jos jednu nulu.

Sara Damnjanovic

Sara Damnjanović Foto: Promo

Dok ovo čitate Sara uveliko daje intervjue svim indijskim medijima i stranim dopisnicima koji su u velikom broju došli u Indiju .

Video: Ubojita Sara razoružavajuće lepote najavljuje Serbia marathon

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Hana

    Nemam reci koliko je zlo uslo u ljude, devojka je bas lepa i pametna! Najbolje bi bilo.da pogledate sebe u ogledalo, kako je ovo zlo da pakost izjeda! Ako nemas sta da kazes pametno bolje cuti , jer Bog sve vidi kolika je pakost u coveku

  • majalena

    Lijepa je.

  • Samo, samo...

    Sram da nas bude kakav smi narod. Umesto da cestitamo devojci, pljujemo je. Ostvarite bar nesto u zivotu pa komentarisite. Devojko svaka ti cast! Ljubomora izjeda ljude!

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima