• 24

Radu Manojlović deportuju iz Švajcarske

Pevačica je bila prinuđena da otkaže nastup u Cirihu

  • 24

Rada Manojlović doživela je u toku današnjeg dana veliku neprijatnost u Švajcarskoj, gde je otišla na zakazani nastup. Međutim, pevačica je zbog provera zadržana na aerodromu više od sat i po vremena.

Rada je potvrdila da je deportovana za Beograd iz aerodroma u Cirihu i, kako saznajemo, u nedelju oko 14 časova se vraća u Srbiju.

Popularna pevačica trebalo je da nastupi ove subote u Cirihu, ali budući da nije imala radnu vizu, kako nam je objasnila, bila je prinuđena da otkaže nastup. Zbog provera je na ciriškom aerodromu bila zadržana od 17 časova, a ovu nemilu situaciju je i sama potvrdila.

Grand Specijal

Rada Manojlović/Foto: ATA Images

- Imala sam vizu. Sve je bilo plaćeno i odštampano, plaćen je i porez za moj nastup, a nisu me pustili jer u pasošu nemam radnu vizu. Nemam je zato što nisu radili zbog praznika, zbog Noći veštica. Jako mi je žao što se ovo dogodilo, jer nikada ne otkazujem nastupe, čak ni kad sam mrtva bolesna. Obećavam publici da ćemo nastup ponovo zakazati, samo se nadam da neće opet biti praznik. Nisam ni prva ni poslednja kojoj se ovo dogodilo - rekla je Rada.

Video: Doživela sam konflikte i u kući, tada sam bila sa Milanom: Rada objasnila u kakvom je odnosu sa Sašom Popovićem

(Telegraf.rs)

Komentari

  • MB

    Da bubemo jasni u Zùrichu je 1.11 normalni radni dan zato sto nije Katolicki Kanton i ne samo Zùrich nego jos mnogi ne Katolicki Kantona rade normalno kao svaki drugi radni dan. A zasto doticnu nisu pustili ima neki valjan i dobar razlog

  • Marko

    Uuuuuu, još ako švabe saznaju pa i oni zabrane ulazak morat će da proda traktor.

  • Sanja

    Ne znam zasto ovdje ljudi lupetaju i pricaju nesto sto ne znaju. Prvo, nije u pitanju rad na crno, jer je sve uredno najavljeno, objavljeno, porez je kao sto rece placen. Samo je doslo do greske u pasosu. A ako drugo, logjcno je da ako radis u CH porez platis u CH! I kao trece, trebala je da nastupi u Luzernu!

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima