≫ 

Muž Ilde Šaulić otkrio uz koju pesmu je zaprosio pevačicu i poručio joj iste reči, ona se rasplakala

Bojan je usred emisije raznežio Ildu emotivnim rečima, da su se njoj oči napunile suzama

  • 6
Ilda Šaulić Printskrin: Youtube/Glamur TV HAPPY

Ilda Šaulić bila je gošća emisije "Glamur Specijal" u kojoj joj je ekipa koja realizuje emisiju priredila veliko iznenađenje. U pitanju je razgovor sa Ildinim suprugom Bojanom Vučkovićem, koji se inače ne pojavljuje često pred kamerama, ali je ipak napravio izuzetak i progovorio o njihovom prvom susretu.

- Ilda je tad imala 35 godina i veoma mi imponuje, jer sam uspeo da je osvojim. Žena u tim godinama zna šta želi, šta voli... Posle tog prvog susreta i naših učestalih viđanja, bilo je sve jasnije da je ona moja druga polovina - izjavio je Ildin suprug.

- Imali smo prosidbu i venčanje, sve je bilo u istom trenutku. Bilo je u restoranu, okupili smo se familijarno, pošto se naše porodice poznaju dugo. Želeo sam da organizujem večeru, njena sestra, kuma i njen brat su jedini znali šta se dešava... Bilo je intimno, lepo, uz najbližu rodbinu i prijatelje. To je bilo venčanje, prosidba i iznenađenje. Sve je bilo spontano, kao u nekoj bajci, tako Ilda kaže - ispričao je Bojan.

Ilda Šaulić, suprug Bojan Ilda i njen suprug Bojan/Printskrin: Youtube/Glamur TV HAPPY

Ilda je Bojanu 14. februara saopštila da ću postatai tata, što je za njega bio everovatan osećaj. U emisiji je Bojan otkrio uz koju pesmu je zaprosio Ildu, ali i dodao kako i sada želi isto to da joj poruči.

- Sve što sreće može čoveku da pruži sa dolaskom tvojim ona mi je dala, za sve lepe dane i još lepše noći moram da ti kažem veliko ti hvala. Hvala ti za ljubav što od tebe primam, ja sam srećan čovek, srećan što te imam - poručio je Bojan Ildi, koja se umalo rasplakala nakon ovih emotivnih reči.

Ilda Šaulić, suprug Bojan Ilda Šaulić/Printskrin: Youtube/Glamur TV HAPPY

Pogledajte kako je izgledao ovaj dirljivi trenutak, u videu u nastavku od 33:20 minuta:

Video: Ilda Šaulić otkrila malo poznate stvari o sebi: Umem da budem bučna i agresivna

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M

    3. novembar 2019 | 20:16

    Jako bitna vest za gradjane i Srbiju.Zbog ovih emocija necu moci da spavam.Svasta.

  • Ohygxkbuy

    3. novembar 2019 | 21:12

    Ona je meni divna

  • Vera

    3. novembar 2019 | 22:32

    Njegov tata je moj skolski drug iz jednog lepog mesta kod Vel Plane tako da se tu samo dobri ljudi radjaju ...Srecnica je Ilda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA