≫ 

Maja Berović obradovala "bebe" sa dve nove pesme

Pevačica je nakon godinu dana iznenadila svoje fanove novim pesmama

  • 2
Maja Berović Printskrin: Instagram/mayaberovicofficial

Godinu dana nakon što je napravila najveću žurku na Balkanu u beogradskoj Areni, muzička zvezda Maja Berović obradovala je svoju publiku sa dve nove pesme “Uloga” i “Zmaj”  koje su ispraćene i spotovima .

Berovićka je za dve nove pesme snimila i spotove pa otkrila zašto je u istom danu predstavila dve numere.

- Dugo sam razmišljala da li u jednom momentu da pustim obe pesme, ali sam se vodila onim da ne volim dugo da držim bebe u neizvesnosti jer svakodnevno dobijam pitanja o novim pesmama. Stoga odlučila sam da obradujem fanove novim pesmam, te napravim potpuno neočekivani potez. Verujem da će publika uživati u pesmama, a naravno da jedva čekam da čujem utiske - izjavila je Maja ovim povodom.

Osim toga, jedan od spotova snimljen je na Dominikanskoj Republici gde je Maja sa ekipim koja broju preko dvadeset ljudi boravila sedam dana i da se naslutiti da je tamo pripremila još mnogo toga što će publika tek videti. A ako je suditi po prvim reakcijama, bice ovo ne samo poklon za godišnjicu koncerta u beogradskoj Areni već i novi uspeh za sve popularniju Maju!

Poslušajte nove pesme ispod teksta!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lazar

    4. novembar 2019 | 18:02

    Kazu ima milione pregleda, a zasto placa yt da izlazi non stop u reklamama. Nije ni cudo sto onda nabije tolike preglede. Neka par puta izadje dnevno na 100000 naloga, lako je skupiti preglede, ali lazne.

  • Bebara

    4. novembar 2019 | 20:39

    Ova kad se fotošopira ne liči na sebe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA