≫ 

Ljubavnik Marije Baumen je srpski špijun? Sve karte na stolu u večerašnoj epizodi "Crvenog meseca"

Dok prestolonaslednik Aleksandar I Karađorđević priprema taktiku u slučaju početka rata sa Austro-Ugarskom, Stojan razgovara sa svojim novim čovekom u austrijskom poslanstvu

  • 7
Crveni mesec Foto: Promo

Na programu TV Pink je večeras, u ponedeljak 4. novembra, u dobro poznatom terminu  od 21 čas nova 21. epizoda istorijskog spektakla "Crveni mesec". Večerašnja epizoda donosi nove planove Nikole Pašića, nove dogovore Stojana Stanimirovića, ponovni susret Sofije i Nikole, ali i sve bolju poslovnu saradnju muža i ljubavnika, Ota Baumena i Pavla Dimitrovića.

Dok prestolonaslednik Aleksandar I Karađorđević priprema taktiku u slučaju početka rata sa Austro-Ugarskom, Stojan razgovara sa svojim novim čovekom u austrijskom poslanstvu.

Crveni mesec Crveni mesec, Foto: Promo

Na iznenađenje mnogih, u pitanju je ljubavnik Marije Baumen, Pavle Dimitrović.

- U ovakvim delikatnim i rizičnim misijama, od presudne važnosti je iskustvo. A kao što sam rekao, ja ga imam, tako da sam vrlo dobro znao da moram da iskoristim I najmanju priliku koja mi se pruži. To sam i učinio. I skoro sam siguran da sam pribavio veoma važne informacije - saopštio je Pavle nove informacije iz poslanstva.

Crveni mesec Crveni mesec, Foto: Promo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA