• 7

Ljubavnik Marije Baumen je srpski špijun? Sve karte na stolu u večerašnoj epizodi "Crvenog meseca"

Dok prestolonaslednik Aleksandar I Karađorđević priprema taktiku u slučaju početka rata sa Austro-Ugarskom, Stojan razgovara sa svojim novim čovekom u austrijskom poslanstvu

  • 7

Na programu TV Pink je večeras, u ponedeljak 4. novembra, u dobro poznatom terminu  od 21 čas nova 21. epizoda istorijskog spektakla "Crveni mesec". Večerašnja epizoda donosi nove planove Nikole Pašića, nove dogovore Stojana Stanimirovića, ponovni susret Sofije i Nikole, ali i sve bolju poslovnu saradnju muža i ljubavnika, Ota Baumena i Pavla Dimitrovića.

Dok prestolonaslednik Aleksandar I Karađorđević priprema taktiku u slučaju početka rata sa Austro-Ugarskom, Stojan razgovara sa svojim novim čovekom u austrijskom poslanstvu.

Crveni mesec

Crveni mesec, Foto: Promo

Na iznenađenje mnogih, u pitanju je ljubavnik Marije Baumen, Pavle Dimitrović.

- U ovakvim delikatnim i rizičnim misijama, od presudne važnosti je iskustvo. A kao što sam rekao, ja ga imam, tako da sam vrlo dobro znao da moram da iskoristim I najmanju priliku koja mi se pruži. To sam i učinio. I skoro sam siguran da sam pribavio veoma važne informacije - saopštio je Pavle nove informacije iz poslanstva.

Crveni mesec

Crveni mesec, Foto: Promo

(Telegraf.rs)

Komentari

  • xxx

    Najtuznije je sto glavna glumica glumi najlosije

  • Dia

    Odlična je serija ,Pemu Ibar Vodo je Bora Čorba otpevao maestralno,sve je super

  • Nikola

    Retko dosadna serija ...

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima