Zola razgovarao sa majkom, ona iskritikovala i njega i Miljanu, a nije poštedela ni Mariju Kulić

- Pavite jedno drugom ljubomornim. To je jako bezveze, ružno je to gledati - između ostalog je poručila Zoli majka

  • 1
Zola, majka Bosa, Miljana Printskrin: TV Pink

Drvo mudrosti obavestilo je danas u Rajskom vrtu Lazara Čolića Zolu da će imati poziv sa majkom, nakon čega je on sakupio 1.500 dinara, koliko je bilo potrebno, da bi ostvario poziv.

U govornicu je sa Zolom otišla i Miljana, a čim je počeo razgovor, Zolina majka Bosa počela je da kritikuje sina i njegovu devojku.

Zadrugari su se okupili ispred govornice i pažljivo slušali svaku reč...

- Ja sam dobro, samo imam jednu zamerku, što piješ tablete i alkohol - rekla je Zolina majka, a Miljana je počela da dobacuje kako mu je i ona to rekla.

- Ništa nije vredno tvog zdravlja. Za oboje imam zamerku što se tiče ponašanja, treba da se uozbiljite. Podrška od mene za oboje, samo neke stvari prenagljujete i u nekim stvarima treba da poslušate Mariju, niste vi debili. Niste deca, znate da neki određen period mora proći...radi zdravlja, ni zbog čega drugog - rekla je Bosa, misleći na seksualne odnose.

Zola, majka Bosa, Miljana Zola razgovara sa majkom Bosom/Printskrin: TV Pink

- Pavite jedno drugom ljubomornim. To je jako bezveze, ružno je to gledati - poručila je Zoli majka, a potom se dotakla i Marije.

- Neke stvari nisu u redu ni s Marijine strane, ali nisu ni sa tvoje. To je pola-pola. Marija je za neke stvari u pravu, ali ja nikad ne bih uvredila Miljanu. Ničije dete ne bih uvredila, a pogotovo ne Miljanu koja je sa tobom - rekla je.

- Nadam se da ne doživljavaš sve kao u prošloj sezoni, da se ne sekiraš. Nemoj puno ni pratiti, samo ono što je bitno - rekao je mami Zola, a Tomović se ubacio sa pozdravom.

Zola, majka Bosa, Miljana Zola i Miljana u govornici, razgovaraju sa Zolinom majkom/Printskrin: TV Pink

Bosa je zatim pozdravila Mariju, Janjuša, Stefana Karića, a potom je razgovarala sa Miljanom.

- Ne smete piti lekove i alkohol. Lezite na vreme da možete ustati na vreme, nemojte da profućkate sve kao prošle godine! - poručila joj je Bosa.

Pogledajte snimak razgovora sa Zolinom majkom:

Video: Zadruga Specijal: Vladimir Tomović ostavio Minu, pa bacio oko na Maju Marinković

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA