• 11

Bebi Dol pobegla iz iznajmljenog stana: Počela da plače kada ju je vlasnik pronašao

- Kada je došao u stan, zatekao je sve prazno, pa je preko prijatelja uspeo da kontaktira s pevačicom - priča sagovornik

  • 11

Slavna Bebi Dol (57), iselila se iz stana na Vračaru u kojem je donedavno živela.

Razlog zbog kog je Bebi napustila stan jeste taj što nije imala dovoljno novca da plaća kiriju, a nakon što četiri meseca nije regulisala stanarinu, te račune za infostan i struju, vlasnik je pokušao da dođe do nje.

- Nije mu plaćala četiri meseca, a on ju je samo jednom pozvao i pitao šta se dešava. Ona mu je na to rekla da očekuje neki novac i zamolila ga da se strpi mesec - mesec i po dana, pa će mu tada dati sve zaostale kirije. Prošao je i taj rok, ona se više nije javljala. Čovek je pokušao da je dobije na telefon, međutim, Bebi je isključila mobilni - priča izvor.

Gloria Summer Party odrzana u Hotel Square Nine. Glorija

Bebi Dol, Foto: ATA Images

- Kada je došao u stan, zatekao je sve prazno, pa je preko prijatelja uspeo da kontaktira s pevačicom. Ona je počela da plače, da mu se izvinjava, rekla je da ju je sramota, da nema novca, ali da će prvom prilikom da mu isplati sve. Mesečna stanarina za stan na Vračaru u kome je živela iznosila je 220 evra, što znači da mu ukupno duguje 880 evra. Plus 30.000 dinara ima za neplaćene račune. Vlasnik stana neće da je prijavi, niti da je tuži, jer veruje da će ona da mu plati dugovanje - navodi sagovornik.

H&M događaj, Bebi Dol

Bebi Dol, Foto: ATA Images

- On je svestan da Bebi zaista nema novca i da se ne bi ovajdio ako bi je tužio - priča sagovornik Kurira.

Inače, Bebi s vremena na vreme ima poneki nastup, ali to je daleko od zarade koja joj je dovoljna za normalan i pristojan život.

Podsetimo, Bebi je i pre godinu i po dana imala sličan problem, kada je vlasnik stana u kojem je tada živela izbacio njenog supruga Aleksa Todorovića, pošto je Bebi Dol tada boravila u rijalitiju "Zadruga".

VIDEO: Bebi Dol u svom stilu: Rijaliti je kao post, samo je mnogo rigorozniji od njega

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Bzb

    U ZADRUGU !!!!

  • lea

    Nek uzme strik i nek se vesa , mlada jos sposobna a nece da radi a posla po Beogradu koliko god hoces .

  • Alfa

    A, ko je ona?

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima