• 0

Srpski džipsi king hoće na Evroviziju: "Bomba" spremna da eksplodira i osvoji kontinent

Konkurs za Beoviziju, na kojoj se bira srpski predstavnik za Evroviziju 2020. godine, otvoren je od kraja avgusta, a trajaće do 15. novembra

  • 0

Pevač Danijel Đurić siguran je da ima mega hit kojim može da osvoji celu Evropu, ukoliko ga Srbija pošalje na takmičenje za pesmu "Evrovizije".

Sve nade Danijel polaže u pesmu "Bomba" koju je producirao njegov kolega Nikola Burovac sa kojom će, nada se prvo pobediti na predstojecoj "Beoviziji", a potom i na najvećem evropskom takmičenju koje će se održati sredinom maja sledeće godine u Roterdamu u Holandijii.

Osim pesme "Bomba", Đurić i Burovac spremili su i kompletan album pesama koji će uskoro ugledati svetlost dana kao prvi album grupe "Balkubano", koji takođe spremaju za proboj na inostranu scenu.

Danijel Đurić

Danijel Đurić, Foto: Promo

- "Bombu" ćemo pevati na srpskom jeziku, ali sa primesama džipsi muzike koja neverovatno doprinosi kompletnom utisku. Reakcije ljudi koji su čuli šta radimo i kako kombinujemo latino muziku sa najlepšim romskim melodijama su izuzetno lepe, tako da smo spremni da svoj rad predstavimo u Evropi i da je osvojimo - rekao je Danijel Đurić ne skirivajući velike ambicije i nove muzičke apetite.

Sredinom oktobra grupa "Balkubano" nastupila je na izboru za mis Srbije, gde je nagrađena ovacijama publike za obradu svetskog hita "Bamboleo" kojim su prezentovali šta rade i u kom pravcu idu.

Inače, konkurs za Beoviziju, na kojoj se bira srpski predstavnik za Evroviziju 2020. godine, otvoren je od kraja avgusta, a trajaće do 15. novembra.

VIDEO: Danijel Đurić: Nisu nas uslovljavale ni najveće zvezde, pa neće ni jedna Teodora Džehverović

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima