• 9

"Niko kao ona!" Rada se javno zahvalila JK na rečima koje joj je posle incidenta izgovorila u avionu

- Nikada ti neću zaboraviti prve reči u avionu posle mog skorašnjeg incidenta, kada sam bila uplašena - napisala je između ostalog Rada

  • 9
Story zurka

Rada Manojlović/Foto: ATA Images

Rada Manojlović i Jelena Karleuša zajedno su se u ponedeljak, 5. novembra, našle na tradicionalnoj žurki magazina "Story", a nakon sinoćnjeg druženja Rada je Jeleni javno uputila reči hvale. 

Budući da je Rada pre nekoliko dana doživela neprijatnu situaciju, kada joj je zbog izostanka radne dozvole bilo zabranjeno da peva u Švajcarskoj, te se morala vratiti u Srbiju, otkrila je čije reči su joj tada puno značile. Jelena i ona našle su se zajedno idućeg dana u avionu, na letu za Beograd, pa je JK mlađoj koleginici uputila reči podrške.

- Znate šta, o njoj može mnogo toga da se kaže i da se priča do prekosutra o njenim vrlinama, humanosti, požrtvovanosti i drugim dobrim delima, ali znate da su moja uža specijalnost narodne izreke i umotvorine, tako da ću Jecu pokušati da opišem jednom, ali vrednom, koja mi je u ove jutarnje sate pala na pamet: "Ko te ne zna, skupo bi te platio, ali ko te zna, nikada te ne bi prodao" - poručila je Rada.

Story zurka

Jelena Karleuša/Foto: ATA Images

- Hvala ti, kao i uvek, za sve. Zato što si uvek čovek prema meni, zato što me uvek dočekaš širokog i otvorenog srca i daš pravi savet. Nikada ti neću zaboraviti prve reči u avionu posle mog skorašnjeg incidenta, kada sam bila uplašena kako će sve to odjeknuti i šta ću reći novinarima kada sletim, imala si reči utehe: "Glavu gore, nije to nikakva sramota, to ti je samo nova lekcija i iskustvo".

- Mislim, šta reći posle svega, zaista mi je to mnogo značilo, u trenutku me smirilo i dobila sam dodatnu snagu, tako da, nikad niko kao ona - zaključila je Rada i objavila slike sa Jelenom.

Story zurka

Rada Manojlović/Foto: ATA Images

Video: Niko kao ona! Rada se javno zahvalila JK na podršci posle incidenta

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Max

    Ova prica je toliko dosadna. Izvinite da li moze neko da mi objasni o kakvim se to traumama radi kad je nekom odbijen ulaz u zemlju i onemogucen nastup? Da li ja nesto propustam? Molim Vas, moze neko Objasnjenje

  • Рус

    Ima li ko aspirin? Ova kada progovori i kada se nasmeje glava boli.. idi bre nosi kese dečku..

  • Ccc

    Bravo za Karleušu .Rada ce u buducnosti biti nalik JK.Bravo devojke za trud.Devojkw mocnice .Materijalno podkovane.Ma bravooooo

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima