≫ 

"Niko kao ona!" Rada se javno zahvalila JK na rečima koje joj je posle incidenta izgovorila u avionu

- Nikada ti neću zaboraviti prve reči u avionu posle mog skorašnjeg incidenta, kada sam bila uplašena - napisala je između ostalog Rada

  • 9
Story zurka Rada Manojlović/Foto: ATA Images

Rada Manojlović i Jelena Karleuša zajedno su se u ponedeljak, 5. novembra, našle na tradicionalnoj žurki magazina "Story", a nakon sinoćnjeg druženja Rada je Jeleni javno uputila reči hvale. 

Budući da je Rada pre nekoliko dana doživela neprijatnu situaciju, kada joj je zbog izostanka radne dozvole bilo zabranjeno da peva u Švajcarskoj, te se morala vratiti u Srbiju, otkrila je čije reči su joj tada puno značile. Jelena i ona našle su se zajedno idućeg dana u avionu, na letu za Beograd, pa je JK mlađoj koleginici uputila reči podrške.

- Znate šta, o njoj može mnogo toga da se kaže i da se priča do prekosutra o njenim vrlinama, humanosti, požrtvovanosti i drugim dobrim delima, ali znate da su moja uža specijalnost narodne izreke i umotvorine, tako da ću Jecu pokušati da opišem jednom, ali vrednom, koja mi je u ove jutarnje sate pala na pamet: "Ko te ne zna, skupo bi te platio, ali ko te zna, nikada te ne bi prodao" - poručila je Rada.

Story zurka Jelena Karleuša/Foto: ATA Images

- Hvala ti, kao i uvek, za sve. Zato što si uvek čovek prema meni, zato što me uvek dočekaš širokog i otvorenog srca i daš pravi savet. Nikada ti neću zaboraviti prve reči u avionu posle mog skorašnjeg incidenta, kada sam bila uplašena kako će sve to odjeknuti i šta ću reći novinarima kada sletim, imala si reči utehe: "Glavu gore, nije to nikakva sramota, to ti je samo nova lekcija i iskustvo".

- Mislim, šta reći posle svega, zaista mi je to mnogo značilo, u trenutku me smirilo i dobila sam dodatnu snagu, tako da, nikad niko kao ona - zaključila je Rada i objavila slike sa Jelenom.

Story zurka Rada Manojlović/Foto: ATA Images

Video: Niko kao ona! Rada se javno zahvalila JK na podršci posle incidenta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • E

    6. novembar 2019 | 12:47

    Jelena je dama sa stilom,dusom i to sto je ona prkosna je isto vrlina!!! Jel da je svi gazite,kao sto mnogi rade,bila bi jadnica!! Osvrnite se malo oko sebe,i vidite sta ste vi u stvari?koste,kakvi ste? Jel najveci neprijatelj coveky je bes i ljubomora.

  • cipelica

    6. novembar 2019 | 12:39

    Ko vas obe zna tesko njemu!

  • VX

    6. novembar 2019 | 11:38

    Ona je oba muža prodala za dobar sex.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA