• 1

Noć veštica na srpski način: Borko ostario zbog Danice Maksimović

- Sigurna sam da će njegov projekat pomeriti granice muzike i doneti novu energiju na našu scenu i želim mu svaku sreću u tome - kaže Danica

  • 1

I dok se na Balkanu ovih dana ne stišava rasprava oko slavljenja američkog praznika Dan veštica, Borko Radivojević nije imao nikakvih nedoumica kada su veštice u pitanju, pa se tako jedna od njih i pojavljuje u njegovom spotu a igra je niko drugi do neponovljiva Danica Maksimović (66).

Jedna od najuspešnijih glumica u istoriji domaće kinematografije i najpopularniji harmonikaš u regionu ujedinili su snage na snimanju spota za pesmu pod nazivom "Vlaška magija", kojim će otpočeti promocija Borkovog novog albuma snimanog u studiju u kome su radile i brojne svetske zvezde poput Lejdi Gage, Prinsa i Tine Tarner.

Koliko je ozbiljno pristupio svakom od segemanta govori i činjenica da je spot sniman najsavremenijom tehnikom na nekoliko lokacija u zapadnoj Srbiji, a radnja govori o tome kako je muzika jača od magije te pesma na karaju pobedi vešticu, mada umetnik zbog toga u procesu osedi.

Borko Radivojević, Srpski harmonikaš svira sa velikom egipatskom zvezdom

Borko Radivojević, Foto: Promo

- Kada sam prvi put čula pesmu bez mnogo razmišljanja sam pristala da se pojavim u spotu jer verujem da Borko zaista poseduje jedan redak bogom dani talenat koji sam želela da podržim. Sigurna sam da će njegov projekat pomeriti granice muzike i doneti novu energiju na našu scenu i želim mu svaku sreću u tome - kaže Danica, a svoje oduševljenje nije skrivao ni kralj harmonike.

- Velika je čast imati prilike da upoznaš jednu umetnicu ovakvog ranga a privilegija je sarađivati sa njom, i nadam se da će i publika uživati u albumu koliko smo mi uživali u svakom koraku dok smo ovaj projekat radili - poručuje Borko.

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima