• 20

"Tog 19. septembra Srbija i susedi bili su užasnuti udajom jedne žene za 35 godina mlađeg..."

Verica je na Instagramu objavila fotografiju svog muža uz koju je otkrila detalje iz njihovog ljubavnog života

  • 20

Poznata srpska dizajnerka Verića Rakočević (71) je na svom Instagram profilu napisala poruku o njenoj ljubavi sa 35 godina mlađim muškarcem, kojom je oduševila sve svoje pratioce.

Prvo je objavila fotografiju na koju je dodala ovaj tekst:

- Tog 19. septembra pre šest godina Srbija i susedi nam behu užasnuti događajem gde se jedna zena usudila, ne da izađe na piće, nego uda, za muškarca mlađeg 35 godina. Prizemni razlozi, ona ume a on moze, i jos toliko projekcija onih koji ne umeju više, kojima je za skok gore, potreban veliki umni napor i još mnogo toga, nisu dotakli ni NJU ni NJEGA -  napisala je Verica.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Verica Rakocevic (@verica.rakocevic) on

- Znala je da prepozna svaku notu koja je bila deo njegove vekovno stare duše, divila se njegovoj hrabrosti i svakom stavu koji je iznosio u noćnim razgovorima koji bi počinjali uveče, a završavali se sutradan. Često se žalostila što tako posebnog umetnika, gledaju kao njenu pratnju, a dok je ona tugovala on je stvarao i svojom muzikom govorio, kako će jednoga dana sve doći na svoje - dodala je ona.

- I dolazi polako. Posle koncerta u Narodnom pozorištu gde je publika plakala od emocije koju je slao, 27. novembra na prestižnoj bini Kolarčeve zadužbine biće izvedeno delo “LAZARUS” u koje je moj divni Meda utkao svu čaroliju svoga talenta. Pozivam vas, da uživate sat vremena, u onome u čemu ja uživam više od šest godina - zaključila je Verica.

Veljko Kuzmančević, Verica Rakočević

Foto: A. Nalbantjan

Nakon ove objave usledio je niz pozitivnih komentara i čini se da svi podržavaju Vericu.

- Uživati u svojoj čaroliji, skrivati je od ljudi, umeju i znaju samo one žene koje su svesne koga imaju pored sebe... Prema tome, svaka priča na tu temu je suvišna, nevaspitana i bahata! - bio je jedan komentar.

"Nema uopšte razloga da se pravdate. Ne prihvatajte greh za tuđe uvrede. Udahnite taj lepi vazduh sa Avale i uživajte u lepoti", "Ljubav ne zna za godine. A narod će uvek da prica samo da jezik nije tamo gde treba da bude! Ja vam želim svu srecu ovoga sveta", "Verice, mediokriteta ima svuda, a ljubavi tako malo", "Treba moralnost i hrabrost za tako nešto. Na brdovitom Balkanu punom nemorala i primitivizma je sablažnjivo nešto što je sasvim prirodno i moralno. Ko moze zrelim ljudima da određuje šta ce i kako će, sa kim će da žive i koliko taj treba da ima godina. Ja se divim vama, a posebno u ovom slucaju Veljku, koji je kao mlad čovek pokazao stav, hrabrost i odluku da se do kraja bori za svoju ljubav. Uživajte još mnogo godina,budite zdravi i volite se kao i do sada", neki su od komentara.

Da li podržavate ili osuđujete vezu sa ovolikom razlikom u godinama?

Glasajte

(Telegraf.rs)

Komentari

  • XXL

    Hahaha pa tip je dobrovoljno sa tom zenom. Ne drzi mu pistolj na celu. Neka zivi svako kako hoce.Da mu ne odgovara nebi bio sa njom.

  • Ruza

    Ovo nije u redu unuk moze da joj bude al ajd neka ih zajedno tuje veliki interes samo sto ne priznaju

  • Konbinacija

    Kada su se pojavili kao par bilo mi je malo šokantno ali kako vreme prolazi to mi postaje kao normalno, vidim i da dobro funkcioniše a Verica mi izgleda odlično i još bolje zdravo.Napred u nove pobede.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima