"Čuvam ti leđa, Bog je veliki": Anabela se oglasila dirljivom porukom za Lunu, uoči njene nove pesme

- Danas ona gazi napred svojim dugim nogama, ne okreće se nazad, ne gazi po mrtvima - napisala je između ostalog Anabela

Anabela Bukva, IDJ Žurka

Anabela Atijas/Foto: Nikola Tomić

Luna Đogani će u utorak, 12. novembra, objaviti svoju novu, drugu pesmu "U ljubavi luda", na čijem snimanju spota vredno radi ovih dana. Najponosnija na nju je njena mama Anabela Atijas, koja se Luni podužom, roditeljskom porukom obratila na društvenim mrežama.

Anabela je svoje emocije pretočila u reči, pa uz Luninu sliku sa snimanja spota objavila dirljivu poruku, koja je neke fanove pobednice Zadruge 2 čak i rasplakala.

- Toliko sam ponosna na ovog mog sina, stajali su tako mnogi, osuđivali, istraživali, kao čudnu bubu posmatrali. Danas ona gazi napred svojim dugim nogama, ne okreće se nazad, ne gazi po mrtvima da bi sebi i samo sebi bila heroj. Umesto nje, drugi o njoj lepo pričaju, umorna i nejaka, širokog osmeha izađe među ljude, pleni svojom jednostavnošću, a ipak tako posebna u gomili onih koji vrište za onim što nisu imali kroz život.

Luna Đogani

Luna na snimanju spota "U ljubavi luda"/Foto: Instagram/anabelci

- Volim te, dobri čoveče, i nije mi žao ni jednog izazova koji sam doživela i proživela kroz tebe i sa tobom. Puno toga je iza nas, a ono što dolazi je radost. Uživaj sad i u ovom momentu. Uspela si da ostaneš svoja, nisi dušu đavolu prodala, sama svoj gazda i sve što radiš, radiš iz čiste ljubavi, materijalno si uvek stavljala na poslednje mesto, to si dokazala kroz dve godine stavljajući sebe na izvolite. Sada živiš svoje snove, čiste kao suza dečja, a onima koji su tu suzu isprljali neka Bog prašta. Budi svoja, budi luda , jedi, voli, moli... Bog je veliki...

- Voli te tvoja mamica i čuvam ti leđa, jer to je moja stvar. U ljubavi Luna - napisala je Anabela.

Video: Luna do detalja opisala kakvu prosidbu priželjkuje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anjuška

    8. novembar 2019 | 22:39

    Samo ću napisati :"Ženo...kako te nije sramota"!

  • Ana@@

    8. novembar 2019 | 22:37

    Evo suze mi krenuse od tolike papetike💆‍♀️i izigravanje zrtve..🤮

  • Jana

    8. novembar 2019 | 22:35

    Hahahahaha! Pa svaka recenica je kontradiktornost onome sto je stvarno bilo i jeste...plus, oh, ta Anabelina patetika...bogo moj!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA