• 5

Angelina zbog muzike napustila školu, a danas osvaja trending na Jutjubu

Angelina je napustila srednju školu i počela da peva po kafanama

  • 5

Pevačica Anđela Vujović (23) poznatija pod umetničkim imenom Angelina danas svojim pesmama osvaja trending liste i broji milionske preglede na Jutjub platformi.

Međutim, njoj nimalo nije bilo lako da stigne do uspeha i popularnosti u kojoj trenutno uživa, a kako sama ističe, morala je puno toga da žrtvuje.

Zanosna crnka fenomenalnih vokalnih sposobnosti kaže da je prvi problem imala je upravo sa roditeljima koji su se protivili da ona postane pevačica.

Angellina

Angellina trenutno uživa u velikom uspehu koji je postigla sa samo par singlova Foto: A. Nalbantjan

- Pa na početku se uopšte nisu saglasni sa tim da postanem pevačica. To je baš bilo ono  "A pevaljka ćeš da budeš?".  Ja to u početku nisam baš mogla da im objasnim, da prosto nije to baš tako kako oni misle, već da je muzika umetnost. Naravno, sada kada vide da sam izgurala svoje slažu se sa mojom odlukom, čaku su priznali da su par puta pogrešili kad mi nisu dozvoljavali, a danas su čak vrlo ponosni na mene - objašnjava pevačica.

Angelina priznaje da ni roditeljima nije baš bilo lako sa njom, zato što je bila jako tvrdoglava i uporna, pa je čak zbog muzike napustila školu.

Anđela Vujović Angellina

Danas se bavi poslom koji najviše voli, a to je pevanje Foto: Marko Jovanovic

- Bila sam ja jako tvrdoglava kao mala, nije bilo lako sa mnom u pubertetu. Ja sam čak napustila i srednju školu zbog posla kojim sam htela da se bavim. Prosto sam oduvek znala da je to-to, i to vreme koje sam provodila u školi od 9 do 16 časova, meni je prosto bilo gubljenje vremena, jer sam za to vreme svašta mogla da uradim. Tako sam došla na ideju da napustim srednju školu i počela sam da pevam po kafanama, što je roditeljima, ustvari, nekako palo najteže. Ja sam naravno kasnije školu završila vanredno sa odličnim uspehom, a eto danas završavam i fakultet - ispričala je Angelina.

VIDEO: Angellina nam je otkrila svoj najveći blam

(Telegraf.rs/Blic)

Komentari

  • Pa zasto

    Ne bi moglo i jedno i drugo.Da peva zna a skolu moze i to zavrsiti .U cemu je problem.Zavrsavaju i fakultete i Kurta i Murta a u zivotu ni sijalice ne znaju zameniti.

  • 🥔

    Napustila osnovnu da se uda

  • Srpska porodica

    Ovakvo ponašanje dotične osobe je za svaku osudu.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima