• 9

Kosjerina se pohvalila fotkom iz Ujedinjenih nacija, onda joj se u komentare ubacio "ravnozemljaš"

Objava voditeljke RTS-a privukla je veliku pažnju korisnika Instagrama

  • 9
RTS, Jutro će promeniti sve, nova serija

Dragana Kosjerina Foto: Marko Jovanović

Voditeljka RTS-a Dragana Kosjerina posetila je sedište Ujedinjenih nacija u Njujorku. Ona je slikala u ovoj ustanovi, a fotografiju je objavila na svom Instagram nalogu i pritom citirala švedskog diplomatu Daga Hamarskjelda, koji je svojevremeno bio generalni sekretar UN-a.

- Ujedinjene Nacije nisu stvorene da odvedu čovečanstvo u raj, nego da sačuva humanost od pakla. Dag Hamarskjeld - napisala je Dragana.

 
 
 
View this post on Instagram

“United Nations was not created to take mankind to heaven, but to save humanity from hell." Dag Hammarskjöld

A post shared by Dragana Kosjerina (@dragana.kosjerina) on

Nakon Draganine objave usledili su brojni komentari. Od toga da je prelepa, a javio se i jedan fan voditeljke koji očigledno smatra da je Zemlja ravna.

- Tako izgleda mapa ravne Zemlje. Na tom logou Ujedinjenih Nacija je naslikana stvarna mapa Zemlje, ali to kriju od ljudi - napisao je korisnik Instagrama.

Dragana Kosjerina

Objava Dragane Kosjerine i komentari na njenu fotografiju Foto: Instagram/dragana.kosjerina

Video: Španski klub promenio ime u FK Ravna zemlja

(Telegraf.rs)

Komentari

  • FANTOM

    Dokaz da smo još u srednjem veku su ove nebuloze neandertalaca pećinskog porekla. Mi još pužemo po majci Zemlji dok je drugi gledaju sa velikih visina i imaju pravu sliku. Zaostalost je naša kob a ne neprijatelji.

  • Ranko

    Vrhunska riba

  • Pedagog

    Pitam se, kako profesori geografije objašnjavaju učenicima logo UN ... Naravno da je zemlja ravna ... Ko je ovde lud ? I Tesla je rekao da gravitacija ne postoji ... Voda se ne može zakriviti ... Po priči " naučnika " zemlja rotira oko svoje ose, pod nagibom 33° i okreće se brzinom od 1600 km/h ... Ako je okrugla, uzmimo primer, let aviona iz severne u južnu hemisferu, recimo od Rejkjavika do Keyptauna ... Na osnovu matematike, svakih nepuna dva kilometra dužine, zakrivljenje bi trebalo biti oko dvadeset cm, ali u praksi, to će potvrditi svaki pilot, niko ne obara " nos " aviona ka dole ... Uvek je let ravna konstanta ... " Rotaciju " ne osećamo ? Kako ? Voda u jezerima, kao da je u lavoru, da zemlja rotira, prštalo bi na sve strane ... Mnogo je dokaza u korist ravne zemlje ... Zašto prjektanti, prilikom gradnje tunela, mostova, puteva, nikada ne uzimaju u obzir zakrivljenje ... Veruj, ali proveri

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima