Ljubav ponovo cveta: Nakon svađe gde je bilo pljuvanja i čupanja, Andreana i njen dečko nerazdvojni

- Ja nisam nasilnik, ja sam samo čovek koji nju voli - rekao nam je Marko svojevremeno

  • 26
Andreana Cekic, Marko Milosevic

Andreana Čekić sa dečkom Markom Miloševićem, Foto: ATA Images

Pevačica Andreana Čekić (35) i njen verenik Marko Milošević uslikani su na aerodromu "Nikola Tesla" kada su se vraćali sa pevačicinog zakazanog nastupa u Cirihu.

Nakon skandala koji se dogodio tokom turneje u Americi, kada su se pevačica i njen tada još uvek oženjeni verenik opasno posvađali, počele su spekulacije da su se njih dvoje završili svoju ljubavu priču

Milošević je za portal Telegraf JETSET potvrdio da se pomirio da Andreanom, a da li je pomirenje u prijateljskom ili emotivnom smislu, nije želeo da komentariše.

- Mi smo mnogo dobri, da ne možete da verujete, kao što niko ne može da poveruje. To i ona može da potvrdi. Ja nisam nasilnik, ja sam samo čovek koji nju voli. Sve je okej i sve je dobro, ništa nije onako kako izgleda - rekao nam je Marko tada.

Andreana Cekic, Marko Milosevic

Andreana Čekić sa dečkom Markom Miloševićem, Foto: ATA Images

Pevačica i njen dečko izašli su držeći se za ruke, sa širokim osmehom na licu, pa sada nema sumnje da su njih dvoje obnovili svoju romansu i da su zaboravili na  incident u Americi o kome su brujali domaći mediji.

Andreana je bila bez trunke šminke sa ogromnim naočarama preko lica, dok je njen dečko na sebi ima sportsku varijantu, trenerke i patike.

Andreana Cekic, Marko Milosevic

Andreana Čekić sa dečkom Markom Miloševićem, Foto: ATA Images

Podsećamo, kada su uplovili u ljubavnu romansu, Marko je bio oženen, a pevačica je na svom Instagramu nedavno objavila da se njen dotada oženjeni verenik razveo u oktobru.

Video: Dokaz da su se Andreana Čekić i njen dečko pomirili

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • im

    10. novembar 2019 | 18:36

    Crna Andreana, sta ce ti ovo sve? Nit je lep, nit je dobar covek, niti nesto radi a nasilan je. Zaradjujes dobre pare, pa umesto da uzivas, druzis se, putujes... ti sponzorises nasilnika i neradnika. Opet ce biti nasilan prema tebi, takav mu je karakter, videces...

  • Nels

    10. novembar 2019 | 23:54

    Ružni i spolja i iznutra....

  • Sibin

    10. novembar 2019 | 17:59

    Nema sta, lepotica prava, hahahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA