≫ 

Sloba za Telegraf nakon izlaska sa Jelenom, za koju se priča da je "žena mafijaša": Ona je razvedena

Radanović je navodno u vezi sa Jelenom koja ima dvoje dece i muža koji je od zakona pobegao u Španiju

  • 65
Pinkove zvezde, Slobodan Sloba Radanović

Sloba Radanović, Foto: Nikola Tomić

Pevač Slobodan Radanović (29) uslikan je sa izvesnom Jelenom Đuričanin Marković koja ima dvoje dece i navodno je u braku sa Boškom Markovićem koji se od zakn krije u Španiji.

Sloba i Jelena pojavili su se zajedno na premijeri predstavi "Kakva ti je žena, takav ti je život", Dragana Mrainkovića Mace, što je podgrejalo glasnine da je pevač u emotivnoj vezi sa dotičnom devojkom.

Pozvali smo Radanovića i pitali ga da li je u vezi sa devojkom sa kojom je uslikan i da li ona zakonski udata za pomenutog Boška.

- To je Jelena Đurićanin Marković i nije udata, razvezdena je. Kakav Boško? Ceo dan slušam o nekom Bošku Markoviću, ja ne znam ni ko je to. Jeleninog bivšeg muža poznajem i to je normalan čovek, čestit, nije kriminalac, niti ima neke veze sa tim Boškom Markovićem sa kojim je dovode u neku vezu. Ne bih sigurno vodio udatu ženu sa kojom se viđam tajno na javno mesto, zar ne? Išlii smo na Macinu predstavu, znao sam da će biti neki novinari tu i ne bih poveo ženu narko dilera, bosa... Nisam degenerik - rekao je Sloba za Telegraf JETSET.

Slobodan Sloba Radanović

Sloba Radanović, Foto: Nikola Tomić

Radanović tvrdi da mu izvesna Jelena nije devojka, ali da su bliski prijatelji.

- Nije mi devojka, bliska mi je prijateljica. Bila je tu za mene u nekim mojim teškim momentima, ali nismo u emotivnoj vezi, niti smo ikada pričali na tu temu. Bliski jesmo, prijateljski, vidimo se često - objasnio je pevač.

- Devojka ne želi da se razvlači po novinama, on je htela da se skloni iz kadra, jer je milila da će da usklikaju mene i onda je tako ispalo. Već su krenuli da je pljuju, fanovi da je linčuju... - zaključio je Sloba.

Video: Sloba Radanović: Moja majica i obične pamučne gaćice, ali je bez donjeg veša najbolje

(D. Janković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bilja

    12. novembar 2019 | 19:56

    Ovaj lik ima 30 godina a izgleda kao da ima 40. 10 godina starije no što jest. Ako se neke ribe zaleću na njego to ne može biti zbog izgleda nego zbog kinte.

  • Jana

    12. novembar 2019 | 18:30

    Sloba je kralj muzike i zena.. uskoro snima duet sa Darom Bubamarom, peva Novu Godinu sa Cecom , ima mega hit Kocku od 25miliona koju luna i kija nikad nece prestici , i ima lijepe zene koje ga malo posle nastupa da ih vodi u stan

  • Oxi

    12. novembar 2019 | 20:28

    Nego, gde su sad ona silna udruzenja za podrsku samohranim majkama, da stanu u zastitu majke dva deteta nad kojom linc vrse jedna rijaliti lujka i njeni pomahnitali fanovi samo zato jer je izasla u pozoriste sa njenim bivsim muzem!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA